Щодо кадрових втрат, то з футболістів, котрі перебували в клубі на повноцінних контрактах (точно серед них, наприклад, Фещук та Шацьких), офіційно завершив свої виступи за Говерлу лише один футболіст – Мірко Райчевич. Футболіст уже попросив про отримання міжнародного трансферного сертифікату й залишив клуб на правах вільного агента.

Решта футболістів з контрактами перебувають у дещо невизначеній ситуації: вони телефонують в клуб, цікавляться, що їм робити далі, однак конкретної відповіді щодо погашення заборгованостей поки не отримують. Відтак, дії цих футболістів такі: перша команда нарешті виходить із відпустки найближчої середи, всі етапи зборів проходитимуть в Ужгороді під керівництвом тренерського штабу В’ячеслава Грозного. В розташування Говерли приїдуть і футболісти, пов’язані з клубом контрактами, і лише після цього буде відомо про формат подальших робочих стосунків футболістів із клубом. Усе залежатиме від планів Говерли щодо погашення заборгованостей.

Окрім цього, став відомий принцип комплектування складу команди на наступний сезон. Виявляється, Говерла планує будуватися не лише на орендованих футболістах, котрих буде чимало, але й підписувати повноцінні контракти з новачками. І це – попри більш, ніж річну заборгованість перед чинними своїми гравцями. За нашою інформацією, тренерський штаб отримав повноваження комплектувати склад на свій розсуд, і вже наразі у В’ячеслава Грозного та його помічників є чималі напрацювання в цьому напрямку.

Детальніше ж про прізвища потенційних новачків Говерли, та, хто залишиться в команді з чинних футболістів, а також інші нюанси підготовки команди до нового сезону стане відомо після виходу працівників клубу з відпустки. Наразі ж відзначаємо, що навіть офіційний сайт клубу вже три тижні не оновлюється. "Просто всі у відпустках, на морях. А взагалі все буде нормально" – повідомляє джерело.

При цьому, нам достеменно відомо, що фінансова ситуація в клубі поки не змінилася взагалі – борги перед футболістами тільки ростуть надалі.

Нагадаємо, в нещодавньому інтерв’ю нашому сайту нападник команди Максим Фещук розповів, що В’ячеслав Грозний сказав футболістам, що команда не збереться, якщо перед гравцями та тренерами клуб не буду розраховуватися й надалі. Однак, як бачимо, плани в тренерського штабу змінилися. Під впливом чого – дізнаємося наступного тижня.

Анатолій Волков, Football.ua