Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп висловився про новачка "червоних" Дарвіна Нуньєса.

"Початок вийшов для нього досить непростим. Він приєднався до нас у передсезонному турне після короткої відпустки, не говорив жодного слова англійською. Для молодого хлопця Ліверпуль – це великий клуб, великий крок уперед. Через його трансферну вартість весь світ спостерігав за ним із першої ж гри. Ми можемо скільки завгодно чекати, що хлопець відразу впорається з цим, але так не буває.

Ніхто не знає, наскільки він може бути добрим, і сам Дарвін не знає цього. Робота з ним приносить суцільне задоволення, але він має бути доступний весь час. Ми працюємо з ним над різними речами. Має неймовірний потенціал. І справа не тільки у швидкості, він справжній трудяга, у нього чудове ставлення до справи. Знаю, що є деякі люди, які говорять щось на кшталт: "Не впевнений щодо його техніки, та й перший дотик викликає питання", але повірте мені, у цьому Дарвін по-справжньому класний. Він робить великі кроки вперед, а це означає, що він все більше освоюється на новому місці", — закінчив Клопп.

У цьому сезоні Дарвін забив 6 голів у 13 матчах всіх турнірів. Покращити бомбардирські показники уругваєць може вже завтра, 29 жовтня, в матчі проти Лідса. Початок — о 21:45. Football.ua проведе онлайн-трансляцію матчу.