Не так давно наставник Баварії Юліан Нагельсманн критично відізвався про трансферну політику каталонської Барселони, яка переманила до своїх лав бомбардира "Ротен" Роберта Левандовські.

Президент "блаугранас" Жоан Лапорта не залишився у боржниках та відповів спеціалісту, закликавши його займатися своєю справою — тренувати.

Не минуло й доби, як німецький тренер відповів своєму іспанському візаві, звернувши увагу на свої фанатські почуття до Баварії.

"Дуже добре, що Лапорта самовисловлює себе саме таким чином. Втім, моя реакція — це слова вболівальника Баварії. В мене немає проблем із коментарями Лапорти — мені байдуже, адже він представляє та захищає Барселону.

Я продовжу й надалі висловлювати свої думки. Я не конспектую заздалегідь свої відповіді на прес-конференціях заздалегідь. Це відбувається спонтанно; можливо, не завжди розумно", — наводить слова фахівця Bayern & Germany.

Відзначимо, що останнім трансфером на цей час у Барселону став Жюль Кунде, якого не перший рік хотів бачити у себе Челсі.