У рамках п'ятого туру іспанської Ла Ліги-2024/25 Реал Сосьєдад прийматиме Реал Мадрид.

[*] — положення команди в турнірній таблиці


[12-13] РЕАЛ СОСЬЄДАД — РЕАЛ МАДРИД [2]

СУБОТА, 14 ВЕРЕСНЯ, 22:00. РЕАЛЕ АРЕНА, САН-СЕБАСТЬЯН. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — ХУАН МАРТІНЕС МУНУЕРА. ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА MEGOGO


Колектив Іманола Альгуасіля влітку втратив двох своїх лідерів, а саме захисника Робена Ле Нормана, який перебрався до Атлетіко, та півзахисник Мікеля Меріно, який поповнив склад Арсеналу. У команді залишилися кілька інших не менш важливих виконавців, а на місця Ле Нормана та Меріно прибули Наєф Агерд і Лука Сучич. Проте, все це не допомогло баскському колективу вдало стартувати в Ла Лізі.

У перших чотирьох турах нової кампанії чемпіонату Іспанії Реал Сосьєдад зумів здобути лише чотири залікових бали, при цьому двічі зазнавши домашніх поразок від далеко не найсильніших суперників, а саме від Райо Вальєкано в першому турі та від Алавеса через один. Що стосується виїзних поєдинків, то в другому турі баски мінімально здолали Еспаньйол, а до паузи на матчі збірних поділили очки з Хетафе.


Партнер Football.ua, компанія Favbet, вважає, що фаворитами майбутнього протистояння є підопічні Карло Анчелотті. Так, на перемогу гостей пропонується коефіцієнт 1.71, тоді як потенційний успіх господарів поля оцінюється показником 5.50. Ймовірність нічийного результату представлена коефіцієнтом 3.80.

Чомусь дуже високий коефіцієнт пропонують на варіант "обидві команди забʼють" — 1.97. Дуже привабливий варіант, враховуючи якість атакуючих футболістів обох команд.


Колектив Карло Анчелотті в ході нової кампанії ще не зазнавала поразок. Почали сезон-2024/25 "вершкові" з перемоги над Аталантою (2:0) в поєдинку за Суперкубок УЄФА. У чотирьох матчах Ла Ліги мадридський Реал здобув вісім очок, максимально можливу кількість залікових балів отримавши вдома та лише два — на виїзді.

Із рахунком 1:1 мадридці зіграли з Мальоркою в першому турі та Лас-Пальмасом через один. На Сантьяго Бернабеу підопічні Анчелотті розібралися з Вальядолідом (3:0) у другому турі та з Бетісом (2:0) напередодні перерви на матчі національних команд. Хорошою новиною для мадридців є можливість повернутися на поле у захисника Едера Мілітао, а також півзахисників Джуда Беллінгема та Орельєна Чуамені.


В останніх десяти домашніх матчах проти "вершкових" в усіх турнірах баскський колектив здобув три перемоги (із різницею в два голи в усіх випадках), зазнавши шести поразок. У чотирьох попередніх зустрічах на Реале Арені було забито два або менше голів.


ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ


Реал Сосьєдад: Реміро — Одріосола, Субельдія, Агерд, Х. Лопес — Сучич, Субіменді, Турр'єнтес — Кубо, Оскарссон, С. Гомес

Реал Мадрид: Куртуа — Карвахаль, Мілітао, Рюдігер, Менді — Вальверде, Модрич, Гюлер — Родріго, Мбаппе, Вінісіус


ОЧНІ ЗУСТРІЧІ



ПОТОЧНА ФОРМА


footballпрогноз 1:2