"Ми грали змішаним складом. Сьогодні на полі були гравці, які не мають багато практики. Худоб’яка, Кожанова, Зеньова, Федецького не було і в запасі, Ткачук тільки входить в ритм. В запасі були ті, хто грав в Туреччині. Певне хвилювання у нас було – Севастополю треба очки, не важливо де вони грають: вдома чи на виїзді. Тому до цієї гри ми підійшли максимально відповідально. Перший тайм провели впевнено. Моментів біля наших воріт практично не виникало. А от другий тайм почали невдало. Пропустили після першої ж атаки. Довелося кидати в бій тих, хто грав в Туреччині. Добре, що ми забили гол і контролювали хід гри. Я просив гравців, щоб вони спокійно розігрували, дорожили м’ячем, але хлопці хотіли ще забити. Тому десь втратився контроль, почалися просто атаки", - пояснив Кононов.

Покоментував наставник львів'ян ы гру нового капітана - Самсона Годвіна:

"Капітанська пов’язка змушує психологічно відчувати гру більш впевнено, відповідально. Самсон відіграв дуже добре. Правда, в кінці він почав з Батістою дуріти – оце мені не сподобалося. Я йому відразу це сказав. Він прогнав Славу Чечера – 50 метрів той біг. Добре, що гол не пропустили. А в цілому дуже добре зіграв. Коли я сказав, що ти сьогодні будеш капітаном, він миттю забув, що відіграв цілий матч в Стамбулі".

Не обійшлося і без коментарів щодо гри Батісти:

"Ви знаєте…  Я буду захищати всіх гравців. Вільям багато зробив для Карпат. У кожного буває спад. Не думаю, що в нього серйозний спад. Тому давайте не будемо сміятися, бо сміється той, хто сміється останнім. Навпаки, його треба підтримати. Я його буду захищати. Він нам ще принесе користь. Сьогодні вони з Кузнецовим дуже добре попрацювали. Якби він забив на останній секунді, я б на вас подивився. В нього всі вірять, і всі його цінують. Мене, як тренера, дещо насторожує в його психології, тому ми з ним часто спілкуємося. Але він потрохи виходить з кризи. І сьогоднішня гра це показала. Може вам ні, а мені показала. Прогрес у нього є".