Усі крапки над "і" своїм вибором розставив тренерський штаб Закарпаття. Так, на завершальний тренувальний етап в Угорщині разом зі старожилами поїдуть шестеро поповнювачів: Мірко Райчевіч, Сергій Алексєєв, Богдан Хауші, Микола Гибалюк, Ігор Малиш та Олексій Іванов. Також до кінця сезону на правах оренди продовжить виступи на Закарпатті півзахисник Александар Трішовіч.

З екс-півзахисником одеського Чорноморця Мірко Райчевічем підписано контракт на півтора роки; нападник Сергій Алексєєв, що донині виступав в елітному чемпіонату Швейцарії у складі Аарау , румунський захисник Богдан Хауші (останній клуб – молдавський Искра-Сталь) також в Ужгороді до кінця травня 2011-го.

Контракт півзахисника Ігоря Малиша (донедавна футболіста Оболоні) розрахований до 31 грудня 2010 року, фланговий напівоборонець Олексій Іванов (з ФК Харків) наразі захищатиме честь колективу зі Срібної землі до кінця теперішнього сезону, а захисник Микола Гибалюк, що перебрався із азербайджанського ФК Габала, підписав контракт на два роки.

Саме ці новачки поїдуть в Угорщину і складуть основну обойму команди, яка боротиметься за збереження прописки у прем’єр-лізі. Офіційне ж представлення нових гравців відбудеться згодом.