Тривожні новини надійшли від румунського видання ProSport, яке повідомило про госпіталізацію відомого на весь світ арбітра Овідіу Хацегана, якому зрештою довелося перенести невідкладне хірургічне вручання.

Згідно з останніми даними, рефері почав себе погано почувати під час тренувального заняття напередодні, після чого звернувся до лікарів у місті Тімішоара, які одразу направили його до місцевого Інституту кардіології Падуреа Верде з підозрою на утворення серцевого тромбу.

"Він відчув біль у грудях під час тренування. Оскільки в нього медична освіта, він одразу зумів вірно проаналізувати симптоми, сів у машину, та поїхав до лікарні на самоті.

Після прибуття на місце та проходження ЕКГ, йому поставили діагноз закупорювання вени. Довелося поставити відповідний стент.

Наразі перебуває в лікарні Тімішоари. Відчуває себе задовільно", — заявив один із близьких родичів арбітра.

Нагадаємо, що в поточному єврокубковому сезоні Хацеган працював на матчах як донецького Шахтаря (проти Інтера, 0:2), так і київського Динамо (проти Барселони, 0:0). Більше того — він нещодавно працював на матчі-відповіді між Ліоном та Порту в плей-офф Ліги Європи УЄФА (1:1).