Збірна Аргентини нещодавно здобула надупевнену перемогу над італійцями в рамках двобою між сильнішими командами Європи та Південної Америки (3:0), після чого отримала в своєму розкладі товариський матч проти Естонії.

Зрештою, для "альбіселесте" не викликало жодних труднощів здолати ще одну команду з субконтиненту, а нападник Ліонель Мессі відзначився черговим хет-триком у професійній кар’єрі. Ба більше — усі п’ять голів Аргентини в цьому матчі опинилися на рахунку представника французького Парі Сен-Жермен.

Достеменно невідомо, чи слідкував нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду за здобутками свого головного конкурента в професійній кар’єрі, але зрештою його результативні намагання зберегти відрив у п’ять матчів із хет-триками в особистих перегонах проти Ліонеля допомогли "європейським селесао" здолати Швейцарію (4:0).

Оскільки Роналду відзначився лише дублем, то Мессі зрештою, за рахунок 56 матчу з хет-триками в кар’єрі, наблизився до показника португальця в 60 подібних поєдинків.

Крім того, Естонія стала 30-ю збірною, у ворота якої забив Мессі. Загалом аргентинець грав проти 51-ї національної команди у своїй кар'єрі.