Вже 31 січня у більшості провідних європейських ліг закриється трансферне вікно. Клуби з Англії, Німеччини, Франції, Італії та Іспанії остаточно укомплектують склад на найближчі пів року. Як правило, останні дні трансферного вікна виходять дуже цікавим, бо усі поспішають зробити підписання, хоча й взимку таких можливостей менше, ніж влітку.

Також 31 січня закриється трансферне вікно у Португалії, Шотландії, Бельгії та Данії, а ось в Україні переходи відбуватимуться до 1 березня. Очікуємо ще декілька гучних трансферів.


Баварія працю над підписанням Жоау Канселу, тоді як Павар може відправитись в Барселону.  Мілан Шкрініар може не чекати літа та перейти в ПСЖ вже зараз. Евертон намагається підписати Конора Галлагера, а Лідс веде перемовини щодо Ніколо ДзаньолоПедро Порро не втрачає надії перебратись в Тоттенгем, а Арсенал вивчає можливість підписання Жоржиньйо та веде перемовини щодо трансферу Кайседо.

А також найгарячіший трансфер — Ілля Забарний може сьогодні оформити перехід до клубу з англійської Прем'єр-ліги — до Борнмуту!


Слідкуй за всіма подіями з нами!