У 20-му турі Ла Ліги Реал відправився в гості до Мальорки. Неприємності для команди Карло Анчелотті розпочались вже перед стартовим свистком. Травмувався основний голкіпер "вершкових" Тібо Куртуа, тому в стартовому складі вийшов Андрій Лунін.

На жаль, для українця цей матч став невдалим. Вже перший удар в площину воріт Реала закінчився голом. Мурікі пробив головою після навісу з глибини, а Начо, який вступив в боротьбу з косоваром, зрізав м'яч у власні ворота. Лунін в цьому епізоді був безсилим.

Реал володів відчутною перевагою впродовж матчу. Команда Анчелотті нанесла зо два десятки ударів по воротах суперника, але жоден з них не змогла конвертувати в гол. Поразка "королівського клубу" — 0:1.

Реабілітуватись за поразку "вершкові" мають змогу 15 лютого в матчі проти Ельче. До цього матчу вони можуть підійти в статусі Клубного чемпіона світу, але для цього спочатку треба здолати Аль-Ахлі в півфіналі, матч відбудеться вже за три дні в Марокко.

Після 20 зіграних матчів Реал відстає від Барси на 5 очок. Якщо сьогодні каталонці здолають Севілью, то відстань від першого до другого місця зросте до 8 балів.

Мальорка з 28 пунктами залишилась на екваторі турнірної таблиці.

Мальорка - Реал Мадрид — 1:0

Гол: Начо, 13 (автогол)

Мальорка: Гонсалес — Маффео, Гонсалес, Раїльо, Настасіч, Хауме Коста — Дані Родрігес (Ндіай, 68), Баба (Батталья, 78), де Галларета (Греньє, 90+1), Лі Кан Ін (Антоніо Санчес, 78) — Мурікі

Реал: Лунін – Карвахаль, Рюдігер, Начо, Камавінга – Вальверде (Модрич, 64), Чуамені (Кроос, 71), Себальос (Алаба, 71) – Асенсіо (Маріано, 71), Родріго, Вінісіус

Попередження: Хауме Коста, 61, Ндіай, 72, де Галларета, 80, Маффео, 87, Раїльо, 90+1 — Вінісіус, 44, Себальос, 45+1, Вальверде, 64, Модрич, 81, Маріано, 90