Після міжнародної павзи Барселоні належало зіграти матч Ла Ліги на стадіоні Естадіо де Вальєкас в столиці Іспанії проти Райо, який у минулому турі став жертвою нинішнього лідера чемпіонату Жирони, перервавши свою безпрограшну серію, яка тривала понад двох місяців.

На 39-ій хвилині Унай Лопес вдало зіграв на добиванні та відкрив рахунок у матчі, вразивши ворота Пеньї, який в рамці тимчасово підміняє травмованого Тер Штегена.

Не сказати, що каталонці у другому таймі влаштували навалу на ворота суперника, проте зуміли зрівняти рахунок наприкінці зустрічі. Бальде отримав передачу із глибини та прострелив на Левандовські. Лежен намагався завадити поляку забити, але зрізав м'яч у власні ворота.

Наприкінці матчу каталонці намагались забрати три очки, але перевага не конвертувалась у голи. Підсумкові 1:1 в Мадриді.

Барселона залишається на третьому місці, випереджаючи на три бали Атлетіко. Нагадаємо, що у "матрацників" дві гри в запасі. Райо — восьмий.


Райо Вальєкано — Барселона — 1:1

Голи: Унаї Лопес, 39 — Лежен, 82 (автогол)

Райо Вальєкано: Димитрієвський — Балью, Мумін (Сіс, 75), Лежен, Еспіно — Паласон, Унаї Лопес (Рацу, 78), Валентин, де Фрутос (Бебе, 69) — Камельо (Фалькао, 75), Трехо (Кіке) Перес, 68)

Барселона: Пенья — Канселу, Крістенсен, Іньїго Мартінес, Бальде — де Йонг, Ромеу (Гюндоган, 55), Педрі (Фермін Лопес, 75) — Ямаль (Рафінья, 75), Левандовський, Ферран Торрес (Жоао Фелікс, 65)

Попередження: Еспіно, 64, Унаї Лопес, 70 — Педрі, 31, Ромеу, 51