Атакувальний півзахисник національної збірної України та бергамської Аталанти Руслан Маліновський подякував українському народу за супротив російським окупаційним військам, які прийшли на територію нашої країни з війною.

"Хочу сказати, що велика пошана всім бійцям збройним силам України, що вони роблять для нашої держави, так, ми бачимо по багатьох відео, що не тільки люди, які захищають, але й простий народ допомагає робити маленькі речі.

Волонтери, також хочу висловити їм велику подяку, тому що вони ризикують своїм життям, щоб допомагати людям з їжею, медикаментами, дитячим харчуванням.

Ми зі всіма легіонерами будемо максимально допомагати і підтримувати нашу країну", — заявив Маліновський в програмі Денисов Time.


Шановні співвітчизники! 24 лютого 2022 року зранку Україна зазнала нападу з боку Російської Федерації. Просимо вас зберігати спокій, залишатися у безпеці, читати виключно офіційні українські джерела, не споживати та не розповсюджувати фейки. Слава Україні!

P. S. Час від часу наш сайт піддається DDOS-атакам. Ми робимо все можливе, щоб усунути цю проблему. Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб залишатися в курсі основних подій.