football.ua
  • ТЕСТИ
  • ПРАВИЛА ЖИТТЯ
  • РЕЙТИНГ БУКМЕКЕРІВ
  • РЕЙТИНГ КАЗИНО
  • ЄВРО-2024
  • ЛІГА НАЦІЙ
  • УКРАЇНА
  • АНГЛІЯ
  • ІСПАНІЯ
  • ІТАЛІЯ
  • НІМЕЧЧИНА
  • ФРАНЦІЯ
  • НІДЕРЛАНДИ
  • ПОРТУГАЛІЯ
  • ПОЛЬЩА
  • ТУРЕЧЧИНА
  • ІНШІ
  • ЛІГА ЧЕМПІОНІВ
  • ЛІГА ЄВРОПИ
  • ЛІГА КОНФЕРЕНЦІЙ
  • ФУТЗАЛ
  • ЧТИВО
  • ЧЕМПІОНАТ СВІТУ
  • ФАН-СЕКТОР
  • конференції

    Олександр Пузік

    Олександр Пузік

    Конференція, присвячена чемпіонату Іспанії. Відповідає заступник головного редактора ресурсу та ведучий Прімери Олександр Пузік.

    всі конференції

    Увага: Ця конференція є премодерованою.
    Ваше питання буде опубліковано одразу після перевірки.

    Питання

    Відповідати

    01 вересня 2022, 15:01 #

    Доброго дня. Ви можете якось посприяти поверненню Єнота на сайт???
    02 вересня 2022, 19:43

    Олександр Пузік

    Доброго дня. Ні, ми не знайомі.
    31 серпня 2022, 00:41 #

    Antony87

    за месяц никаких ответов - норм конференция
    31 серпня 2022, 14:08

    Олександр Пузік

    А Вы задавали вопрос?)
    29 серпня 2022, 12:48 #

    Dmitriy95

    Очень непонятная трансферная политика у Атлетико. Не особо понимаю их логику в отношении Ренана Лоди. В июле Сити был готов купить его за большие деньги, но Атлетико сказал, что Ренан не продаётся. В итоге его отдают в аренду в Ноттингем Форест и берут на его место Регилона, которого забраковал Конте. Центр защиты не был усилен, хотя надежным его назвать нельзя. Единственные усиления атаки и полузащиты - возвращение Сауля и Мораты, которых Симеоне уже не хотел видеть в составе. Можно отметить Витселя, но существенную разницу он вряд ли сделает. Похоже, регресс матрасиков в этом сезоне продолжится.
    31 серпня 2022, 14:25

    Олександр Пузік

    Мне кажется информация про Сити не до конца правдива. Был интерес, но не более. Испанские СМИ писали, что сам Ренан хочет в АПЛ, и Симеоне не против его отпустить, если клуб подпишет качественную замену. Так и вышло. Информация про "забраковал Регилона" - тоже не надежная. По центру защиты согласен - не хватает еще одного качественного игрока. В остальном проблем не вижу. Плюс Вы забыли про Молину, которому сразу доверили место в основе. 
    23 серпня 2022, 02:40 #

    Доброго вечора, якби вас попросили назвати один, чи кілька кращих моментів, або матчів Філіпе Луіса в Атлетіко(гол, асист, чи наднадійна гра в обороні) що б ви назвали?
    31 серпня 2022, 14:13

    Олександр Пузік

    Доброго! Луїс подобався своїми бійцівськими якостями та непоступливістю. Типовий футболіст Дієго Сімеоне. Згадуються його якісні простріли та навіси. Голи, якщо чесно, взагалі не пригадую. Забивав мало, але це й не дивно.
    14 серпня 2022, 22:01 #

    Добрый вечер. Спасибо Вам за интересные обзоры
    31 серпня 2022, 14:06

    Олександр Пузік

    Спасибо!
    29 липня 2022, 05:41 #

    Де мій аккаунт 2008 року? (Червона калина)

    Доброго дня, шановна редакція Хотів би дізнатися вашу думку з приводу того, що деякі гілки систематично перетворюється на помийку. Так-так, ви здогадались, я маю на увазі Ла Лігу. Я ще розумію, там були аккаунти енота чи "вчорашнього дня" (є така думка що це адмінські аккаунти таких собі "розтанцювувачів"), але це було хоч прикольно... там всякі нові мемчики типу "гайковий ключ" чи "професор аленья"... а скільки нових мемів створюється? це досить прикольно, своя брутальна атмосфера )) а що ми зараз маємо замість цього? це ж просто перетворилось на брудну канаву з лайном, вибачте... завжди цікаво було зайти на футболюа, що б знайти новий мем, ще з часів "нужно останавливать матчи" чи "гаюнгва нуашо"... були і тяжкі часи, коли всі гілки були як помийка але знову ж таки, це комьюніті, воно змінилось, хтось подорослішав, хтось відпав, але тут завжди був акцент на гуморі Не знаю, чи це такий експеримент, чи немає людей за цим слідкувати, але це не йде ні користь сайту, ні користь комьюніті (ви
    31 серпня 2022, 14:06

    Олександр Пузік

    Ми намагаємося стежити та банити подібні облікові записи.
    25 липня 2022, 12:56 #

    Здравствуйте. Можно забанить все мусорные профили в топе комментов? Из-за "Беляшанды", "Енота" и "Патриота" невозможно заходить на испанские ветки. https://football.ua/spain/483484-kunde-pogodivsja-na-transfer-do-barseloni.html
    27 липня 2022, 16:00

    Олександр Пузік

    +
    12 липня 2022, 21:37 #

    Dmitriy95

    Как оцениваете возможность того что Нико станет долгосрочной заменой Бускетсу в Барселоне? Или же он больше бокс-ту-бокс? Вроде как он в академии играл именно разыгрывающего опорника и ему там прогнозировали большие успехи в футболе. Может ли он играть там сейчас?
    27 липня 2022, 16:00

    Олександр Пузік

    Пока очень сомнительно. И близко не вижу в нем нового Бускетса. Вы правы, Нико более креативный, ему не место в глухой опорной зоне
    11 липня 2022, 15:41 #

    Вадім

    Доброго дня. Питання не по Іспанії, але до вас, як до іспаномовного оглядача. Допоможіть розібратися, що за дивний турнір в Уругваї - torneo intermedio? І в чому ого важливість для їх футболу. Наперед дякую.
    27 липня 2022, 15:59

    Олександр Пузік

    Доброго! 

     

    Це проміжний турнір, який існує з 2016 року. Проходить між Апертурою та Клаусурою.


    Команди діляться на дві групи - парні та непарні за підсумками Апертури та проводять один з одним по одному матчу. Переможці груп зустрічаються у фіналі.

     

    Переможець Torneo Intermedio отримує право зіграти перед початком наступного сезону із чемпіоном країни за Суперкубок Уругваю.

    Очки, набрані у проміжному турнірі, додаються до загальної таблиці набраних за сезон очок.

    06 липня 2022, 13:35 #

    Антон

    Здоров, а що за ситуація з Вільямсом та Атлетіком? Атлетік ж принципово тільки басків бере в команду, а Вільямс тепер за Гану буде грати. Чи збірна не має різниці?
    07 липня 2022, 19:00

    Олександр Пузік

    Привіт. Так він баск, але батько та мати - ганці. Він має всі права грати за Гану і це ні на що не вплине в Атлетиці

     

    До речі, цікава цитати Іньякі:

     

    "Я ніколи не забуду своє сімейне коріння, але я відчуваю себе баском і нікого не можу обдурити. Я впевнений, що мені було б комфортно в Гані, але я не маю бути там".

    Цікаво, що змінилося?