У четвер, 22 грудня, Ліверпуль поступився Ман Сіті у матчі 1/8 Кубка англійської ліги — 2:3. Своїми враженнями від гри поділився головний тренер "червоних" Юрген Клопп.

"Ми грали так, як не грали давно Нам довелося сильно змінитись.. Ви могли бачити це – нам потрібен час, щоб адаптуватися після поновлення сезону. У перші 15 хвилин ми мали справжні проблеми, і це трохи підірвало нашу впевненість і переконаність. Ми пропустили, були непотрібні голи. У нас були добрі періоди, і ми могли забити більше голів. Але маємо результат, з яким маємо жити далі.

Це була напружена гра обох команд. Ми грали добре, але недостатньо добре, щоб обіграти Сіті. Це щось каже, але не все. Втім, є багато чого, на що ми можемо спиратися, і ми можемо використовувати це у наступних іграх. І ми це робитимемо.

Другий тайм, їхній гол... Ми повинні були набагато краще захищатися під час усіх трьох голів Сіті. Коли Ріяд бере м'яч першим дотиком, гравець просто світового рівня, і я його дуже поважаю. Але ми повинні були знаходитися у кращих позиціях.

...Ман Сіті, мабуть, найкраща команда в світі. Вони неймовірні, якими вони є і що вони роблять, тому це нормально, що іноді вам важко проти них, тому я це приймаю. Враховуючи великі труднощі, я не буду розраховувати на багато зараз, тому що ми не будемо грати кожні три дні проти Манчестер Сіті. Але ми можемо зробити краще, і ми будемо працювати над цим, а потім давайте переконаємося, що ми готові до Астон Вілли" — наводить слова головного тренера "скаузерів" офіційний сайт Ліверпуля.

Нагадаємо, Ліверпуль лідирує у гонці за хавбека Мілана.