Головний тренер донецького "Шахтаря" Роберто Де Дзербі прокоментував майбутнє молодого таланту "гірників" Михайла Мудрика.

"Мудрик, Бондаренко, Судаков, Бондар, Трубін, Конопля – це ті молоді футболісти, якими клуб може пишатися.

Коли я приїхав сюди минулого червня, для мене було важливим, яким Шахтар буде на майбутнє. Тому що, коли закінчать кар’єру Пятов, Степаненко, Кривцов, Марлос, Алан Патрік, ми повинні бути готовими до цього і продовжувати грати з сильними гравцями. І ми знайшли цих сильних гравців у дуже короткі терміни.

Мудрик може грати в будь-якому чемпіонаті. Кілька днів тому я говорив з Сергієм Палкіним, і те, що я сказав вам, сказав і йому. Його пріоритетом залишається Шахтар, але якщо чемпіонату не буде і ми продовжимо перебувати в такому ж становищі, коли нічого не відомо, то на майбутнє треба шукати нову команду.

В такому випадку я б хотів допомогти Шахтарю продати футболістів у нову команду. Але ці трансфери мають мати правильно ціну. Я вважаю, що інші клуби не можуть просто скористатися становищем через війну і забрати цих гравців за напівдарма.

Я сказав Палкіну, що я хотів взяти 7-9 гравців, українців і бразильців. Тому що це дуже сильні футболісти, й вони можуть грати в будь-якому чемпіонаті", — сказав Де Дзербі у програмі Денисов Time.

Раніше Де Дзербі заявляв, що готовий очолювати Шахтар та тренувати його безкоштовно.