Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт прокоментував поразку своєї команди у матчі третього туру УПЛ проти Дніпра-1 (0:2).

"У першу чергу хочу привітати Дніпро-1 із заслуженою перемогою і підтримати Олександра Кучера, щоб він досяг тих цілей, які ставить перед ним керівництво клубу.

Що стосується гри, то як я вже казав, Дніпро-1 нас заслужено переграв, а у нас було дуже багато помилок, особливо в роботі із м’ячом. Дуже багато було у нас браку: три-чотири передачі і постійні втрати, а крім того ми слабко зіграли на підбираннях.

Плюс стандартні положення у виконанні дніпрян були дуже небезпечні, тому із цим елементом гри у нас були проблеми. Ми зараз шукаємо баланс у грі, але у нас мало футболістів високого зросту, тому гострота і виникала біля наших воріт після стандартних положень.

Цей другий гол на 46 хвилині нас певною мірою вибив з гри: у першому таймі не дотерпіли до перерви, а тут тільки вийшли і вже 0:2. У нас не було сьогодні багато гольових моментів, тому треба буде все аналізувати.

Я розумію, що Дніпро-1 вирішує свої завдання, а ми свої. Ми приймаємо цей результат і у майбутніх іграх будемо покращувати свої результати", - наводить слова Вірта прес-служба дніпрян.

Раніше повідомлялося, що Верес попрощався з естонським легіонером.