football.ua
  • ТЕСТИ
  • ПРАВИЛА ЖИТТЯ
  • РЕЙТИНГ БУКМЕКЕРІВ
  • РЕЙТИНГ КАЗИНО
  • ЄВРО-2024
  • ЛІГА НАЦІЙ
  • УКРАЇНА
  • АНГЛІЯ
  • ІСПАНІЯ
  • ІТАЛІЯ
  • НІМЕЧЧИНА
  • ФРАНЦІЯ
  • НІДЕРЛАНДИ
  • ПОРТУГАЛІЯ
  • ПОЛЬЩА
  • ТУРЕЧЧИНА
  • ІНШІ
  • ЛІГА ЧЕМПІОНІВ
  • ЛІГА ЄВРОПИ
  • ЛІГА КОНФЕРЕНЦІЙ
  • ФУТЗАЛ
  • ЧТИВО
  • ЧЕМПІОНАТ СВІТУ
  • ФАН-СЕКТОР
  • конференції

    Олександр Пузік

    Олександр Пузік

    Конференція, присвячена чемпіонату Іспанії. Відповідає заступник головного редактора ресурсу та ведучий Прімери Олександр Пузік.

    всі конференції

    Увага: Ця конференція є премодерованою.
    Ваше питання буде опубліковано одразу після перевірки.

    Питання

    Відповідати

    30 серпня 2017, 01:25 #

    Богдан

    Дякую за відповідь)))) "Наполі" буде важко в цому сезоні.Конкуренція за скудетто в серії А буде запекла. Плюс Ліга чемпіонів .Захист однозначно потрібно було підсилювати. Ще маю запитання:Кальєхон був недостатньо сильним гравцем для "Реала" ? В "Наполі"він один із ключових гравців на полі.
    03 вересня 2017, 21:37

    Олександр Пузік

    Я вважаю, що такі футболісти, як Кальєхон, Хесе, Лукас Васкес - не рівень мадридського Реала. Хоча, Кальехон, на мою думку, є найсильнішим футболістом з цієї трійки. Можливо, Реалу треба було залишити іспанця ще на рік, тим самим давши йому останній шанс, але конкуренція в стані "вершкових" була настільки велика, що цей трансфер був неминучий.
    29 серпня 2017, 23:25 #

    adk

    Месси или Роналду? Можно без аргументов :)
    29 серпня 2017, 23:50

    Олександр Пузік

    Роналду.
    29 серпня 2017, 20:39 #

    Хорошо, пойдем путем попроще)) Жестокий батл: Бускетс VS Каземиро. Как обычно хотя бы пять аргументов пожалуйста))
    30 серпня 2017, 00:22

    Олександр Пузік

    Три аргумента в пользу Каземиро:

     

    1. Бразилец, по моему скромному мнению, сильнее Серхио в защите.

     

    2. Каземиро моложе.

     

    3. Игрок Реала вольется практически в любую команду мира, тогда как у Бускетса совершенно точно будут проблемы при другой игровой модели.

     

    Два аргумента в пользу футболиста Барселоны:

     

    1. Бускетс более опытный.

     

    2. Бускетс более интеллектуальный игрок.

     

    3:2 - победа Каземиро :)

    29 серпня 2017, 10:30 #

    Богдан

    Я 9 років проживаю в Неаполі і є уболівальником "Наполі "...хто на вашу думку з теперішнього складу партонопеї зміг би підсилити склад "Барси",без проблем би вписавшись в стиль гри каталонців.
    30 серпня 2017, 00:09

    Олександр Пузік

    Без сомнений, это Лоренцо Инсинье. Я считаю, что он без особых проблем влился бы в игру Барсы и смог бы заменить Неймара. Мне кажется, что Инсинье идеально подходит под модель игры испанской команды. Хави бы наверняка сказал, что у него - ДНК Барселоны.

    Тем не менее, сам Лоренцо неоднократно заявлял, что его сердце принадлежит Неаполю, и он не намерен покидать клуб.

     

    P.S. Удачи Наполи в новом сезоне :)

    29 серпня 2017, 10:21 #

    Богдан

    "Вільярреал" 2 поразки і ні одного забитого гола на початку чемпіонату .На вашу думка в чому причина?
    29 серпня 2017, 16:08

    Олександр Пузік

    Думаю, що Вільярреал просто важко входить в сезон і найближчим часом результат обов'язково прийде. В команді не сталося настільки кардинальних змін, щоб вона брала та всім поспіль програвала. 

    29 серпня 2017, 09:30 #

    ShtefanVadim

    1. А якими видами спорту Ви цікавитесь, крім футболу? 2. Перспективи Ярмоленка в Борусії? Хто буде його головним конкурентом? 3. Кейлор Навас - це рівень переможця ЛЧ?
    29 серпня 2017, 16:15

    Олександр Пузік

    1. Дуже люблю великий теніс. Зараз по можливості намагаюся дивитися деякі матчі US Open. Вболіваю за Федерера і Тьєма.

     

    2. Вважаю, що в Андрія все вийде. Головне - вірити в себе і наполегливо працювати. Головним конкурентом Ярмоленко в стані "джмелів" буде 18-річний Крістіан Пулішич. Зараз зрозуміло, що Петер Бос бачить саме Андрія в стартовому складі, адже в іншому випадку він просто б награвав Пулішича без жодних трансферів. Ярмоленко зобов'язаний не упустити свій шанс. 

     

    3. Навас заслуговує бути основним гравцем Реала. Він це давно довів і з тих пір ні в якому разі не став грати гірше. Пересу давно пора викинути з голови думки про Де Хеа - в його команді і так грає першокласний голкіпер.

    29 серпня 2017, 00:04 #

    Добрий вечір. Можете задавати будь-які питання, що Вас цікавлять. ___________________________________________________________ мне нужно скачать весь интернет себе на компьютер, есть ли такие проги? почему зомби правят миром? что вам больше по душе в душе? ______________________________________________ Жестокий батл: Дембеле против Асенсио, Who won)? Будьте добры подкрепите это хотя бы 5 аргументами)
    29 серпня 2017, 01:19

    Олександр Пузік

    Простите, но я имел в виду вопросы, касающиеся футбола.

    Что касается "жестокого батла", то давайте дождемся хотя бы окончания первой части сезона. Сейчас их нельзя сравнивать, ведь они только вступили в "большую игру".
    28 серпня 2017, 18:25 #

    ShtefanVadim

    1. Доброго дня! Ви відповідає тільки на питання по іспанському чемпіонаті, чи по іншим чемпіонатам/видам спорту (якими Ви цікавитесь) теж? 2. Які перспективи Себальоса в цьому сезоні? На яких позиціях він може грати в Реалі? Чи не надто ризикує Зідан маючу в складі лише 6 захисників молодий Вальєхо і одного Бензема в нападі? 3. Чому ТШ збірної Іспанії ігнорує Маркоса Алонсо? І які перспективи Коке і Хуанфрана в цій збірні? Ви бачите серйозного конкурента для пари Рамос - Піке?
    29 серпня 2017, 00:45

    Олександр Пузік

    1. Добрий вечір. Можете задавати будь-які питання, що Вас цікавлять.

     

    2. Рідна позиція Себальоса - центральний півзахисник, але при необхідності Дані може зіграти і зліва. Це він доводив у минулому сезоні в матчах за "Бетіс". Боюся, що в цьому сезоні у Себальоса не вдасться стати основним в Реалі, адже в команді зараз вкрай висока конкуренція. Але особисто я буду дуже переживати за цього гравця. Дуже хочеться, щоб у нього в Мадриді все вийшло.

     

    Що стосується другої частини запитання, то матч з Валенсією, напевно, змусив Зідана задуматися, як мінімум, про позицію форварда. Бензема виглядав вкрай безнадійно, а писати про його марнотратність вже просто немає сил. Я не розумію, чому Реал досі не купив форварда. Після гри з "кажанами" Зідан сказав, що повністю довіряє Бензема, а його дублером по ходу сезону буде Борха Майорал. Вибачте, але для мене це смішно. Бензема, який за один матч не забиває п'ять стовідсоткових моментів (вчорашній матч з Валенсією) і Майорал, котрий за сезон у Вольфсбурзі забив "цілих" два голи. У мене це не вкладається в голові.

     

    З приводу захисту. Думаю, що нинішніх ресурсів вистачить, навіть незважаючи на ситуацію в матчі з Валенсією, коли Зідану довелося використовувати на позиції центрбека опорника Каземіро. Так лягли карти і не думаю, що в подальшому така ситуація буде повторюватися. Так от, є два лівих захисника (Марсело і Тео), чотири центрбека (Рамос, Варан, Начо і Вальєхо) і правий фулбек Карвахаль, якого при необхідності може замінити той же Начо або ж перспективний кантерано Ашраф Хакімі.

     

    3. Для Маркоса Алонсо в нинішній збірній Іспанії просто немає позиції. У Челсі в розпорядженні Маркоса весь фланг, тоді як у збірній йому такої свободи не дадуть через схему гри. Нема потреби мінять те, що і так працює. У Хуанфрана особливих перспектив немає, враховуючи його вік, а ось на Коке тренерський штаб "фурії рохи" всерйоз розраховує. Особисто я не бачу на даний момент футболіста, здатного витіснити з основи Рамоса і Піке. Здається, що цих футболістів можуть роз'єднати тільки в тому випадку, якщо вони поб'ють один одного в Ель Класіко. Хоча, і це навряд чи допоможе :)

    27 серпня 2017, 23:43 #

    Практически риторический вопрос)) Если вдруг будет играть Реал и МЮ, то с каким счетом выиграет МЮ?) А серьезно, Асенсио, это что, неужели новый Роналду, или это так, выстрелил и забыл?) Из серии любые вопросы, читатели должны знать: 1) Почему вы не любите Барсу? 2) Почему Роналду не выиграет ЗМ в следующем году? 3) Сфотографироваться с Зиданом или пожать руку Марсело?)
    28 серпня 2017, 21:29

    Олександр Пузік

    МЮ и Реал недавно играли и счет, я думаю, Вы помните :)

    Асенсио сейчас показывает просто фантастический футбол. На него очень приятно смотреть. Не думаю, что это игрок одного сезона, но есть одна проблема. Зинедин Зидан всецело доверяет трио BBC, от чего возникают вопросы касательно игрового времени, предоставляемого Асенсио. Зидан давно дал понять - если Бензема, Роналду и Бэйл здоровы, то играть будут именно они. И тренеру все равно, что тот же Бензема за прошлый сезон забил 11 голов в Ла Лиге. Он даже не думает искать ему альтернативу. И вот я лично боюсь, что из-за этой приверженности к трио Марко будет зачастую оставаться на скамейке.

     

    1) А кто сказал, что я не люблю Барсу? :)

    2) Я действительно думаю, что Криштиану в следующем году не возьмет ЗМ, но давайте не будем торопиться.

    3) Пусть Марсело сфотографирует меня с Зиданом. 

    27 серпня 2017, 23:23 #

    Евгений Музыка

    Вы соскучились за вопросами от Максима М.?
    28 серпня 2017, 13:28

    Олександр Пузік

    Я соскучился по любым вопросам :)