Головний тренер Арсеналу Мікель Артета прокоментував нічийний результат у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи проти лісабонського Спортінга (2:2).

"Коли ви пропускаєте два невдалі голи, як це було зараз далеко від дому в Європі, дуже складно досягти того позитивного результату, на який ми розраховували. Я думаю, що у грі були різні фази, особливо тому, що ми втрачали занадто багато м'ячів, занадто багато простих м'ячів на своїй половині, і ми дали їм надію і дали їм можливість використати моменти, в яких вони гарні. У передній лінії у нас був деякий позитивний момент, тому що ми показали велику стійкість, щоб повернутися в гру, але нам потрібно набагато краще захищатися у своєму штрафному майданчику, і ми повинні бути кращими у матчі-відповіді, щоб перемогти.

Ми не відмовилися від Ліги Європи, але нам довелося зіткнутися з кількома проблемами, які ми мали в останні кілька днів, коли ми втратили кількох гравців. Ми втратили нападаючих, але в цьому турнірі, якщо ви хочете пройти, вам доведеться пройти через важкі моменти. Ми знали, що ми живі, все ще попереду на Емірейтс, і, сподіваюся, ми гратимемо краще і заслужимо перемогу.

Читайте також: Зінченко отримав середню оцінку за матч проти Спортінгу у Лізі Європи

Ми пропускаємо надто багато простих голів, і ми говорили про важливість стандартів, особливо в такому турнірі. Ми недостатньо добре захищалися у цьому матчі, і нам потрібно краще грати проти наших суперників.

Останнім часом ми провели багато емоційних ігор, і ми внесли багато змін у склад, а для зігранності треба деякий час. У перші 10-15 хвилин матчу нам був потрібен час, щоб адаптуватися, але якщо ми не робитимемо змін, результату не буде”, — наводить слова Артети прес-служба клубу.

На Football.ua доступний для перегляду відеоогляд матчу Спортінг — Арсенал.