Захисник збірної України Ілля Забарний прокоментував підготовку національної команди до відбірного матчу плей-офф ЧС-2022 проти Шотландії, а також розповів про перемогу нашої країни на Євробаченні.

"Перемога на Євробаченні — це дуже добрий імпульс для всієї України. Зараз наша країна переживає важкі часи, і це дуже емоційний момент для кожного українця. Коли дивилися останній підрахунок голосів, ми з хлопцями дуже хвилювалися, аж серце завмирало. Але ми вірили в перемогу, це мало статися. Це заслужено.

Ми теж маємо піднімати дух українців на футбольному полі. І не тільки в червні. Уже зараз будуть матчі, які можуть дати нашим уболівальникам позитивний настрій. Зараз, наприклад, ми будемо грати проти Емполі. Хоча це не лідер, але я вважаю, що в Серії А немає слабких команд, грати там вміють. Вони будуть намагатися показати все, на що здатні. Ми ж виходимо боротися не тільки за себе, а й за всю країну. 

Щодо тренувань, то ми вже два дні знаходимося під навантаженнями. Це потрібно, і ми як професіонали маємо їх витримувати, щоб закласти фундамент на наступні поєдинки", - наводить слова Забарного прес-служба УАФ.

Раніше повідомлялося, що Зубков, Качараба та Сікан приєдналися до збірної України.