Сага з переходом форварда ПСЖ Кіліана Мбаппе в Реал близиться до свого логічного завершення. Спочатку авторитетні ЗМІ повідомляли, що Кіліан Мбаппе та мадридський Реал підписали угоду, згідно з якою француз стане гравцем "королівського клубу" з 1 липня 2024 року. Згодом це підтвердив президент паризького клубу  Нассер Аль-Хелаїфі у приватній розмові.

Наразі стало відомо, що француз погодився приєднатися до Реала влітку, про це повідомляє BBC. За інформацією джерела, футболіст ще не підписав угоду з Мадридом. Це станеться лише в тому випадку, коли клуби не зможуть стати суперниками одне одного в Лізі чемпіонів. Якщо одна з команд покине турнір, то про попередній контракт буде оголошено.

Мбаппе хотів, щоб його майбутнє було визначено до березня, тому 13 лютого, перед тренуванням, він зустрівся з президентом ПСЖ Насером Аль-Хелаїфі та сказав йому, що йде з клубу та переходить у Реал.

Кіліан збирається підписати п'ятирічний контракт із Реалом, за яким він зароблятиме 15 мільйонів євро на сезон. Також француз має отримати за свій перехід бонус у розмірі 150 мільйонів євро, який буде виплачуватися протягом п'яти років. Мбаппе збереже відсоток власних "прав на зображення", які мадридці зазвичай отримують у повному обсязі. 

Раніше повідомлялося, що Кіліан гратиме за Реал під десятим номером.