"Будували одні плани, а вийшло трішки по-іншому, — цитує головного тренера команди Василя Івегеша офіційний сайт ФК Тернопіль. — Зокрема, планували провести кубок ректора, але погодні умови завадили цьому. Тому змушені були працювати у режимі дворазових тренувань у спортивному залі і на бігових доріжках".

"Це не є погано, думаю на четвірку з мінусом збір вдався. На цих зборах завдання було підтягнути та вирівняти команду, щоб уже на наступному зборі всі футболісти працювали рівноцінно. Якщо на початку першого збору кожен працював по мірі можливості, адже після тривалої відпустки всі підійшли у різній степені готовності, то наприкінці збору я побачив, щоб нам вдалося вирівняти команду".

"Всі через силу працювали, бачив як важко було футболістам, але вони знають, що це потрібно для успішного проходження футбольного року".

Усіх п’ятьох [молодих талантів Тернопільщини] запрошено на другий тренувальних збір, адже хочу побачити рівень їхньої гри в двосторонніх матчах. Лише після них можна роботи якісь попередні висновки щодо цих хлопців. На сьогоднішній день я задоволений їхньою самовіддачею на тренуваннях, тим більше що, по-перше, ми йдемо на омолодження команди, по-друге, майже усі запрошені – це студенти педагогічного університету. А, як відомо, студентська команда ФК Тернопіль-Педуніверситет виступає у студлізі України, де являється лідером. Тому, в тому числі і через студентську команду можна підтягувати гравців до першолігового ФК Тернопіль".