Про хід підготовки: "Підготовка до другої частини чемпіонату продовжується. В нас із сьогоднішнього  дня починається вже третій передзмагальний збір. Протягом 14-ти днів перед футболістами стоятимуть завдання більш тактичного характеру, робота на швидкості. Цей період дуже важливий для нас. На превеликий жаль, погодні умови не завжди відповідали нашим бажанням. Але, не дивлячись на це, ми виконали той план роботи, який було заплановано. Єдине, чим я не задоволений в контрольних матчах, так це реалізацією гольових моментів. Майже в кожній зустрічі наша лінія атаки припускалася просто дитячих помилок. Але ще є час і ми обов’язково виправимо ці недоліки".

Про вплив змін у розкладі зборів на стан команди: "Зараз важко робити якісь висновки, це покаже чемпіонат. Ми, дійсно, йдучи в новорічну відпустку, планували провести два навчально-тренувальні збори в Туреччині. Але всі знають, яка зараз ситуація в країні. Тому ми вирішили об’єднати два збори в один. В минулому році на перший збір ми їздили в Ялту, де закладали фундамент фізичної підготовки. Всі прекрасно знали, що ми туди не поїдемо. Тому було вирішено провести перший підготовчий етап в Олександрії. Те завдання, яке поставили перед футболістами, було повністю виконано. В Туреччину ми відправилися вже в більш-менш хороших фізичних кондиціях.  Загалом під час двох навчально-тренувальних зборів команда провела 11 матчів: 6 перемог, 2 нічиї, 3 поразки".

Про мікроклімат у колективі: "В цілому, я задоволений командою. Зауважень по дисципліні у мене немає. Позитивно позначився на гравцях  і переїзд з одного готелю в інший, де мали прекрасні умови. Це добре вплинуло на психологію гравців. Після першого збору я чув від хлопців, що цей етап пролетів так швидко, як один день. Тому що ми грали через день і, не зважаючи на навантаження, а вони були більшими ніж в минулому році, команда виконала поставлені перед нею зобов’язання. В останні дні перебування в Туреччині по гравцях було видно, що вони вже хочуть додому, та і душею всі були в рідних домівках. Перед вильотом в Київ в нас повинно було бути тренування, але було вирішено провести тестування, для того щоб зрозуміти, на якому етапі ми зараз знаходимося і над чим ще потрібно працювати. Звичайно, футболісти були не дуже задоволені такою новиною. Але все пройшло добре".

Про новачків та гравців, що покинули команду: "Ще до вильоту в Туреччину було прийняте рішення підписати контракти з П.Мягковим та Р.Степанюком. Ці гравці продемонстрували свій професіоналізм і те, що вони підсилять гру нашої команди. Звісно, для того щоб грати в основному складі потрібен час, але в кожного є свій шанс. Я.Ямполь зараз перебуває на оглядинах в донецькому Олімпіку, не знаю як там все складеться для нього, а А.Кіча вже підписав контракт з одеським Чорноморцем. Всі ми прекрасно знаємо, що в цього виконавця є і швидкість, і старання, але чогось йому не вистачало в нашій команді. Я очікував від нього більшого, але щиро вірю, що ця зміна команди піде йому на користь".