У розмові з журналістом Football.ua Мирон Маркевич взяв на себе відповідальність за прихід в команду Володимира Польового: "… Польовий – то моє рішення. Коли Стрінич поїхав у Вест Хем, у нас просто нікого не було на позицію лівого захисника. Довелося шукати. Виявилося, що Польовий – вільний агент, і що за нього не потрібно платити. До того ж, я його пам’ятав, адже викликав свого часу в збірну України. Він тоді грав досить непогано, був "легким". Але те, що я побачив тепер, і що бачив тоді – це дві великі різниці. Це моя помилка, і я не хочу того приховувати".

Також наставник дніпропетровців констатував факт відходу з команди Івана Стрінича, і через інтерв’ю вже побажав успіхів Младену Бартуловичу в його подальшій кар’єрі.

Родзинкою розмови про кадрову ситуацію в Дніпрі стала тема Євгена Коноплянки. Так, Мирон Маркевич, зізнався, що розмовляв із Коноплянкою: "Він сказав, що у нього контракт з Дніпром до літа, і що до літа він і гратиме в команді. Але разом з тим, взимку може все змінитися".

Окрім цього Мирон Маркевич уперше відверто висловив свою думку про рівень Романа Безуса та відповів на конкретне запитання, чи хоче він бачити цього гравця у Дніпрі, відповів на запитання про те, чи є майбутнє у Дніпрі в Сергія Політила, оцінив рівень п’яти футболістів Дніпра, котрі виступали на правах оренди у Волині, сказав, хто із молодих гравців дубля поїде на збори першої команди взимку, з ким із новачків контракт може бути підписаний уже найближчим часом і багато іншого.

Повну версію ексклюзивного інтерв’ю, в якому кадровим питанням присвячена лише частина розмови, читайте на нашому сайті завтра.

Анатолій Волков, Football.ua