Післяматчева прес-конференція

Володимир Шаран, головний тренер ФК Олександрія:

– Як ніколи дуже радий сьогоднішній перемозі, вона для нас перемога. Завжди так буває, що коли команда виконує завдання і хлопці, скажемо так впевнені, що вже в Прем’єр-лізі, відносяться до гри зовсім по-іншому. Але я дуже вдячний своїм футболістам за самовідданість, за те що вони сьогодні проявили характер та бійцівські кості. Приємно – непоганий поєдинок провели ті гравців, які відновилися після травм, багато не грали, а також ті, які були мало задіяні в матчах.

Василь Івегеш, головний тренер ФК Тернопіль:

– Начебто грали непогано, старалися, але програли і знову все вирішив гол з пенальті.  Вже збився з рахунку скільки нам пробивали одинадцятиметрових, напевно вже за десять перевалило в цьому чемпіонаті. Мені незрозуміло чому сильнішим ще й допомагають? Якщо говорити в загальному про матч, то я не можу нічого погано про сказати про своїх футболістів. Грали з лідером, з хорошою командою, всі гравці ФК Тернопіль викладалися на футбольному полі, створили кілька гольових моментів, навіть гол забили (який арбітр не зарахував – авт.). До гравців претензій немає, але з іншого боку немає і результату. Ми налаштовувалися по-особливому на цей матч, хотіли хоча б зіграти внічию, але у футболі так буває, що навіть за хорошої гри команда програє.

– Що бракувало тернопільським нападникам, щоб відзначитися в сьогоднішньому матчі?

– В першу чергу нам протистояв сильний суперник, у якого і в основі, і резерві надзвичайно кваліфіковані виконавці, які однією ногою стоять у Прем’єр-лізі. І навіть за таких умов, ми з суперником грали майже на рівних і для такого серйозного противника ми не були хлопчиками для биття.

– У першому таймі Ваша команда відзначилася, але взяття воріт не відбулося. Чому?

– Футболісти, які були ближчі до епізоду сказали, що був чистий гол. Я не хочу нікого ображати, але суддів судили в одну сторону. Це крик дуже, можливо я й неправий і говорю в емоціях, але такий у мене нині стан. Подібні коментарі треба давати не одразу після матчу, ахоча б на наступний день.

Андрій Кучерук, спеціально для Football.ua.