Манчестер Юнайтед на своєму офіційному сайті повідомив, що Рада директорів починає процес вивчення стратегічних альтернатив для клубу.

"Цей процес спрямований на прискорення майбутнього зростання клубу з кінцевою метою позиціонування, щоб отримати вигоду від можливостей як на полі, так і в комерційних цілях.  

У рамках цього процесу Рада директорів розглядатиме всі стратегічні альтернативи, включаючи нові інвестиції в клуб, продаж або інші операції за участю Компанії. Це включатиме оцінку кількох ініціатив щодо зміцнення клубу, включаючи реконструкцію стадіону та інфраструктури, а також розширення комерційних операцій клубу в глобальному масштабі, кожна в контексті підвищення довгострокового успіху чоловічої, жіночої та академії клубу. команд, а також приносити користь уболівальникам та іншим зацікавленим сторонам".

Власники МЮ Аврам Глейзер і Джоел Глейзер також прокоментували цей процес:

"Сила Манчестер Юнайтед тримається на пристрасті та відданості нашої глобальної спільноти, що налічує 1,1 мільярда вболівальників і підписників. Оскільки ми прагнемо продовжувати розвивати історію успіху Клубу, правління дозволило провести ретельну оцінку стратегічних альтернатив. 

Ми розглянемо всі варіанти, щоб забезпечити найкраще обслуговування наших уболівальників і щоб Манчестер Юнайтед максимізував значні можливості для зростання, доступні для Клубу сьогодні та в майбутньому. 

Упродовж цього процесу ми залишатимемося повністю зосередженими на тому, щоб служити інтересам наших уболівальників, акціонерів і різних зацікавлених сторін".

Також повідомляється, що Юнайтед не має наміру робити подальші оголошення, доки Рада не схвалить конкретну транзакцію чи інший курс дій, який вимагає офіційного оголошення.