Напередодні стало відомо про те, що лондонський Арсенал зробив офіційну пропозицію донецькому Шахтарю щодо вінгера Михайла Мудрика у розмірі 40 мільйонів євро + 20 мільйонів у якості бонусів.

За інформацією авторитетного журналіста Фабріціо Романо, "гірники" повідомили керівництво лондонського клубу, що не приймуть їхню першу пропозицію щодо 21-річного українця.

"Деякі гравці, які, на нашу думку, не сильніші за Мудрика, були продані приблизно за 100 мільйонів євро. Тому 60 млн — це мало.

Наш спортивний директор сказав, що нам потрібна сума, ближча до суми трансфера за Гріліша (100 млн фунтів), ніж за Антоні (100 мн євро), тому якщо базова сума — 40, то пропозиція не буде розглядатись", — сказав помічник директора з футболу Шахтаря Карло Ніколіні в інтерв'ю calciomercato.it.

Проте Арсенал продовжує підтримувати зв'язок як з Шахтарем, так і з агентами Мудрика, тому переговори триватимуть.

Раніше повідомлялося, що лондонський Арсенал визначив Михайла Мудрика як свою головну мету на зимове трансферне вікноЗ'являлася інформація, що "гірники" оцінюють українського вінгера у 85 мільйонів фунтів стерлінгів (понад 96 мільйонів євро).