Завершився поєдинок між збірними Італії та Північної Македонії у рамках півфіналу плей-офф відбору на майбутній чемпіонат світу, який пройде восени цього року у Катарі.

Підопічні Роберто Манчіні очікувано підходили до цього протистояння як явні фаворити. Ще влітку італійці більш ніж заслужено виграли Євро-2020, проте зараз команда простежує помітний спад.

Протягом всього матчу Італії не вдавалося реалізувати свої численні моменти, за що вона і поплатилася в компенсований до другого тайму час.

Трайковські став справжнім героєм для збірної Північної Македонії, який вдруге поспіль залишив італійців без участі на чемпіонаті світу. 

Але розслаблятися сенсаційним північномакедонцям ще зарано – на їхньому шляху до фінальної частини ЧС-2022 стоїть зіркова збірна Португалії.


Італія — Північна Македонія 0:1
Гол: Трайковські 90+2

Італія: Доннарумма, Флоренці, Манчіні (К'єлліні 89), Бастоні, Емерсон, Верратті, Жоржіньо, Барелла (Тоналі 76), Берарді (Жоао Педро 89), Іммобіле (Лоренцо Пеллегріні 76), Інсіньє

Північна Македонія: Дімітрієвські, С. Рістовські, Вельковські (Рістевські 85), Мусліу, Аліоски, Адемі (Асковські 60), Ніколов (Спіровські 60), Барді, М. Рістовські (Міовські 72), Чурлінов, Трайковські

Попередження: Спіровські