- Наразі маємо непідтверджену офіційним сайтом Федерації футболу новину про те, що ви продовжите роботу з українською молодіжкою. Прокоментуйте, будь ласка цю інформацію.

- Це правда. У мене відбулася зустріч із президентом Федерації футболу України Анатолієм Коньковим та першим віце-президентом Анатолієм Поповим, і ми пролонгували мій контракт іще на рік. Раніше він був підписаний якраз за схемою "2+1".

- У вас була саме така творча мета – залишитися тренером молодіжки? Надто не сумнівалися, чи продовжувати угоду?

- Це — почесна та цікава робота. Тому наш тренерський штаб готовий шукати таланти далі.

- До клубної роботи не тягнуло? У збірній ви почуваєтеся комфортно?

- Є контракт із Федерацією футболу України. Рухаємося далі.

- Так само є інформація про можливий турецький збір молоіжки під вашою орудою наприкінці січня.

- Будемо сподіватися, що збір відбудеться, хоча невдовзі буде ще Виконком і Конгрес у Федерації, і це питання остаточно не вирішене. Так як ми не будемо брати участь у Кубку Співдружності, дуже сподіватимемося, що варіант з турецьким збором, а також турніром саме під час збору, підтвердиться офіційно. Є команди, з якими можна провести турнір у Туреччині. Попередню згоду дали збірні Узбекистану, Угорщини. Та й узагалі команд там буде чимало.

- Перед вами поставлені якісь чіткі турнірні завдання на найближчий рік у новому відборі?

- Головне завдання завжди – готувати футболістів для національної збірної України. Детальніше саме про турнірні завдання говоритимемо після жеребкування відбіркових матчів п'ятого лютого.

Розмовляв Анатолій Волков, Football.ua