У півфіналі плей-офф відбору на майбутній чемпіонат світу національна збірна України здолала Шотландію та пробилась до фінального поєдинку проти Вельсу.

Головний тренер "жовто-блакитних" Олександр Петраков прокоментував перебіг матчу та розповів про емоції по його завершенню.

"Емоцій нема, вони залишились на полі. Це все дуже багато значить для нас. Ця перемога. Треба подякувати моїм хлопцям, адже це вони грали. Всі наші вболівальники в казармах та окопах дякують їм, адже це все вони зробили. Це перемога моїх гравців. Ми сьогодні грали для наших воїнів. Це була наша установка — ми граємо заради простих людей. Заради тих, хто постраждав. Ми зробили маленький шажок — ще гра з Вельсом.

Ми зробимо все важливе від нас. Ми пишаємось, що ми українці та прославляємо країну в такий важкий час.
Хочу подякувати Шотландії, нас прийняли дуже добре, люди підходили, бажали успіху — я дуже вам всім дякую та бажаю вашій команді всього найліпшого.

Давайте потім розберемо гру Довбика, я задоволений грою хлопців в цілому. Я зараз вихолощений. Не буду зараз це розбирати, дійсно.

Завтра об 11:30 ми вилітаємо в Кардіфф, розділимось на дві групи тренувань. Ярмоленко? Легенда? Та він не старий, він ще молодий хлопець, йому ще грати й грати, все добре, а по грі не можу говорити — голова порожня просто.

Зінченко дуже патріотичний хлопець, щирий українець. Хтось не може стриматись в своїх емоціях. Не дай Боже, щоб на вашу землю прийшло таке горе. Вам нас не зрозуміти просто зараз", — розповів спеціаліст.

 

Відзначимо, що на Football.ua є відео голів та огляд матчу Шотландія — Україна.