10 квітня у межах проекту «Breakfast with Champions» від TM Parimatch та Української асоціації футболу на Youtube-каналі УАФ відбулася онлайн-конференція із гравцями національної збірної України Андрієм Пятовим та Олександром Караваєвим. 

Футболісти національної команди поспілкувалися із прес-аташе «синьо-жовтих» Олександром Гливинським, відповівши на низку запитань від журналістів та вболівальників.

У прямому ефірі Андрій Пятов та Олександр Караваєв розповіли, як вони дотримуються карантину в умовах епідемії COVID-19 в Україні, як ставляться до переносу фінальної частини чемпіонату Європи, поділилися цікавими фактами про свої життєві уподобання та згадали найпам'ятніші моменти у спортивній кар' єрі.

«Карантин проходить весело. Перші два тижні — справжній рай для батька! Під час футбольного життя у тебе немає так багато часу на спілкування із сім’єю. Це уже тепер діти звикли, що тато поруч», —ділиться перевагами домашнього дозвілля голкіпер збірної України Андрій Пятов.

У свою чергу, Олександр Караваєв зізнався, що у відбіркових матчах Євро-2020 його засмутив вчинок Кріштіану Роналду: «В іграх проти збірної Португалії часто пересікався на фланзі з Роналду, просив його футболку декілька разів». Але омріяну футболку Сашко так і не отримав. «В обох матчах наша збірна його команду засмутила, тому, можливо, йому не схотілося мінятися» — сміється захисник «синьо-жовтих».

Загалом, у неформальній бесіді глядачі дізналися чимало цікавих подробиць з життя своїх улюбленців як у футболі, так і в буденному житті. За які клуби хлопці вболівали у дитинстві, футболки яких зірок футболу вони колекціонують, які фільми переглянули останнім часом і в яких соціальних мережах їм можна зустріти. Про усе це та багато іншого – у новому, надзвичайно відкритому та найзатишнішому онлайн-проекті українського футболу!

«Проект «Сніданок з чемпіоном» триває уже два роки й за цей час нашими гостями стали безліч українських та світових зірок. На жаль, сьогоднішня криза вносить свої корективи у світовий спорт. Однак бренд Parimatch завжди поруч з українським спортом і продовжує проект вже в онлайн-форматі. Впевнений, що витримка наших чемпіонів допоможе нам стати сильнішими у цей непростий час» відзначив представник TM Parimatch Вадим Місюра.

Breakfast with Champions — проект TM Parimatch, у рамках якого спортивні журналісти та вболівальники мають можливість неформально поспілкуватися з легендами світового спорту. Гостями проекту вже стали Конор МакГрегор, Майк Тайсон, Тарас Степаненко, Олег Верняєв, Юрій Чебан, Олександр Абраменко та інші.