В матчі восьмого туру у Хмельницькому проти Поділля підопічні Олександра Кирилюка здобули вольову перемогу на останніх хвилинах (1:2). Півзахисник Черкащини-Академії Андрій Сторчоус отримав звання найкращого гравця туру.

"Звісно, мені приємно отримувати визнання найкращого гравця туру, але я не відчуваю себе героєм, вважаю, що герої — вся команда. Без партнерів у мене б нічого не вийшло. Всі хлопці викладалися по максимуму, були націлені лише на перемогу", - розповів Сторчоус офіційному сайту ПФЛ.

"Налаштовувалися лише на перемогу у цьому матчі, адже останні дві гри не перемагали. Дуже важливо було перервати цю безвиграшну серію та здобути три залікові пункти, щоб залишитися в лідерах. Звісно, неприємно пропускати в дебюті матчу, але ми не панікували, продовжували грати у свій футбол. Важливо, що всі хлопці вірили, що зможемо переломити хід зустрічі і перемогти".

“Забитий м'яч? Головне, що в тому моменті я не виключився з боротьби, не втратив концентрацію. Завжди потрібно грати до кінця і вірити в успіх. Я в кожному епізоді націлений на ворота суперника, чекаю своєї нагоди. Задоволений, що все склалося янайкраще і мені вдалося принести своїй команді важливу перемогу”.

“У нас зібрався хороший колектив, всі хлопці розуміють один одного. Я б не хотів когось виділяти, адже на футбольному полі всі рівні. Важливо, що з кожною грою вдається прогресувати, демонструвати більш якісний футбол. Хлопці наполегливо працюють на тренуваннях, виконують тренерські настанови. За рахунок єдиного колективу, командного духу досягаємо таких результатів”.

“Всі футболісти хочуть підвищитися в класі, повернутися в Першу лігу. Сподіваємося, що в наступному сезоні наша команда представлятиме Черкаси в Першій лізі. Зробимо все від себе залежне для цього".

"Наступний матч? Ми ще ретельно не розбирали гру Вереса, але суперник дуже не простий. Налаштовуємося на складну гру. Взагалі, в Другій лізі зараз немає прохідних матчів, тому для того щоб перемогти, необхідно з максимальною відповідальністю виходити на кожну гру, не зважаючи на те, на якому місці перебуває суперник".