Представники організацій навідалися до Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь» та передали медикам і пораненим захисникам нашої країни паски й продуктові набори.

«Українські медики зараз перебувають в особливо складних умовах, тому підтримка для них надзвичайно важлива, і лікарі Головного військового клінічного госпіталю завжди можуть розраховувати на допомогу УАФ», — зазначив президент УАФ Андрій Павелко.

Боротьба з пандемією COVID-19 та умови карантину вимагають від медичних працівників максимальної концентрації сил та енергії. Тому лікарі часто працюють понаднормово й на межі своїх сил. УАФ спільно з партнерами завжди рада допомогти медикам, зокрема, персоналу Головного військового клінічного госпіталю, з яким протягом вже більш ніж шести років плідно співпрацює і в організації футбольних змагань, і в підтримці поранених воїнів.

Сьогодні представники УАФ, АВФУ та БО «Час дій» зробили все можливе, щоб медики та пацієнти госпіталю отримали необхідну підтримку, посміхнулися та відчули атмосферу прийдешніх Великодніх свят.

Щиро бажаємо нашим пораненим захисникам якнайшвидшого одужання, а їхнім рятівникам, медикам та всім лікарям України — витримки, міцного здоров’я та якнайшвидшої перемоги над пандемією!

Нагадаємо, що раніше УАФ передала пораненим бійцям засоби індивідуального медичного захисту, посуд, продукти харчування, ласощі, футбольне екіпірування, подарунки, сувеніри, а також необхідні побутові речі для щоденного вжитку. Також УАФ передала засоби індивідуального захисту, зокрема маски та рукавички, медикам госпіталю. 


Желаете узнавать главные футбольные новости первыми? Подписывайтесь на наш канал в Telegram! Следить за нашим сайтом вы также можете в Facebook, Instagram и Twitter.