Громадська організація «Карпати» і представники львівського фан-руху з повною відповідальністю заявляють: нелюди, які підняли прапор з нацистською символікою на «львівському» секторі стадіону «Динамо» у Києві під час матчу «Динамо» - «Карпати», що відбувся в неділю, 19 серпня 2007 року, жодного стосунку до львівського фан-руху не мають.

Зі слів очевидців, ця ганебна акція була організована групою людей (приблизно 10 чоловік) - прихильників право-радикальної ідеології. Виникають питання: чому це сталося саме в секторі львівських фанів та чому після першої демонстрації цього прапору не було жодної реакції з боку служби охорони, яка обслуговувала матч?

У будь-якому випадку дуже прикро, що цей інцидент пов’язаний із львівськими вболівальниками, які не те що не підтримують, а навпаки, гнівно засуджують подібні явища.

Тим не менше ГО «Карпати» від імені справжніх фанів «зелено-білої» команди приносить свої вибачення перед мешканцями міста-героя Києва. Зі свого боку запевняємо, що будемо робити все, що в наших силах, аби подібні провокації більше ніколи не повторювалися на наших спортивних аренах і взагалі у нашому житті.

Президент ГО «Карпати» Олег Солдатенко