- Вітаю вас в Ужгороді. Що сказати по грі? Гра характерів. За тиждень обидві команди зіграли по три гри, і радий що моя команда витримала цей графік. Спеціально не показував хлопцям гру Закарпаття проти Динамо. Сам двічі подивився поєдинок, і скажу вам, Закарпаття зіграло просто здорово. Задоволений грою своєї команди у цей день. Ми перекрили супернику всі небезпечні зони.

- Про які зони ви говорите?

- Небезпечні.

- Чи важко стимулювати команду, яка знаходиться у середині турнірної таблиці?

- Дуже хороше запитання. Згоден з вами, для хорошої гри у футболістів має бути мотивація, бажання грати. Однак, в нашій команді виступають переважно молоді гравці, завданням яких є набиратися досвіду футболу найвищого рівня. Тому з мотивацією в нас проблем не виникає.

- Що не сподобалося в грі? Ви досить емоційно реагували на події на полі, навіть підказували щось російською….

- ( сміється – прим. автора). Так, хоча всі ж українці… Ну я виріс у Львові, гравцем розмовляв російською. З Маркевичем у Харкові спілкувалися українською. А щодо емоцій – це футбол.

- Рахунок матчу  на ваш погляд, закономірний?

- В нас було більше моментів, тому, думаю, закономірний. Я радий, що хлопці на полі віддали всі сили. Ще раз скажу, поки нам не вистачає досвіду.

- Ви раді що помстилися за столицю?

- Перш за все ми дивимося на себе. Про помсту ніхто і не думав.

- Які завдання стоять перед клубом?

- Філософія клубу проста – створити класну команду, яка б грала у симпатичний футбол. Я часто наводжу приклад Металіста. В цьому плані мені подобається робота Маркевича.

Олександр Сабадош (Ужгород), спеціально для Football.ua