Цими хвилинами тривають останні хвилини матчу-відкриття чемпіонату світу-2022 між Катаром та Еквадором. Рахунок 2:0 на користь латиноамериканців, дублем відзначився Еннер Валенсія. 

Перед початком гри свої прогнози на переможця турніру дали головні тренери команд еліти українського футболу. На думку одразу чотирьох спеціалістів, переможцем стане Аргентина — так вважають Юрій Гура (Олександрія), Юрій Вірт (Верес), Володимир Шаран (Минай) та Олег Дулуб (Львів).

Етнічний бразилець Едмар (Металіст 1925) поставив не на Неймара та компанію, а на англійців. Так само зробив і наставник Кривбаса Юрій Вернидуб. А-от бразильців переможцями бачать Олег Ратій (Металіст) і Роман Григорчук (Чорноморець).

Патріотичні прогнози дали Ігор Йовічевіч (Шахтар), Младен Бартуловіч (Інгулець) і Патрік ван Леувен (Зоря). Перші двоє поставили на хорватів, третій — на Нідерланди. 

Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер бачить тріумфаторами іспанців, Леонід Кучук із Руха — німців, а Ярослав Вишняк і Колоса — французів.

Віктор Скрипник із Ворскли давав свій прогноз в останню мить і вписати це не встигли, проте він поставив на бразильців, приєднавшись до компанії Ратія та Григорчука. 

Єдиний, хто не давав свій прогноз — головний тренер Динамо Київ Мірча Луческу. На його думка, це не прерогатива клубного тренера.