Відбулася пресконференція головного тренера збірної України Сергія Реброва перед матчем проти Боснії і Герцеговини у рамках півфіналу плей-оф відбору до Євро-2024 у Німеччині.

Керманич "синьо-жовтих" зазначив, що добре знає свого опонента зі збірної Боснії і Герцеговини Саво Мілошевича.

"Я добре знаю Саво із часів, коли з ним грав. Я думаю, він хороша людина. Але я не знаю, який він тренер. Він провів лише декілька матчів на чолі національної збірної, змінив чимало гравців, часом  і структуру гри. Я поважаю Саво, але ми приїхали сюди не як друзі. До гри й після я, звичайно, бажаю йому всього найкращого, але в нас наразі різні завдання", — сказав Ребров.

Головний тренер української національної команди також відповів на запитання щодо готовності до гри вінгера Віктора Циганкова.

"Ми подивимося, як він почуватиметься, у нас ще є день. Подивимося, як він почуватиме себе на тренуванні. Але ми взяли із собою 28 футболістів, є гравці, здатні зіграти на цій позиції. Звичайно, Віктор дуже важливий виконавець, ми сподіваємося на його швидке повернення", — заявив він.

Ребров також поділився очікуваннями від завтрашнього поєдинку.

"Ми всі розуміємо, що це буде важка гра на виїзді. Боснія стала п'ятою у своїй групі кваліфікації, але до цього матчу будь-яка команда може підготуватися й показати найкращий футбол. Ми готуємося до важкої гри. Боснія і Герцеговина — сильна команда з хорошими футболістами. Ми повинні поважати опонента, але концентруватися на собі", — підкреслив спеціаліст.

Він додав, що за час підготовки до матчу з БіГ ніхто з гравців не отримав пошкоджень.

"За цей тиждень не було якихось пошкоджень, усі відновлюються, готуються. Для мене завжди дуже важке питання — хто не потрапить до заявки. Я бачу тренувальний процес — усі хлопці все розуміють, працюють дуже потужно. Тож це буде важке рішення", — зазначив Ребров.

Нагадаємо, матч Боснія і Герцеговина — Україна відбудеться 21 березня, о 21:45 за київським часом. У разі перемоги команда Сергія Реброва зустрінеться в фіналі плей-оф з переможцем пари Ізраїль — Ісландія за путівку до фінальної частини Євро-2024 в Німеччині.