– Чому ви проігнорували збори президентів клубів Прем’єр-ліги?

– Звик виконувати домовленості, тому і проігнорував. Ми домовлялися, що на цих зборах будуть усі власники клубів. Я на сто відсотків знав, що не всі вони зможуть приїхати і брати участь у виборах президента Прем’єр-ліги. А посилати свого представника, який телефонував би мені й запитував, голосувати чи ні за того або іншого кандидата, не хотів.
Повторюю, треба виконувати домовленості. Якщо ми домовилися зібрати всіх власників, отже, так треба зробити. Це чисто людська домовленість, а юридичну складову не коментуватиму. Спочатку треба вивчити питання, переглянути документи. Обрали Віталія Данилова, ну, що ж... Якщо пам’ятаєте, свого часу я рекомендував його на посаду тимчасового виконувача обов’язків керівника Прем’єр-ліги. Тепер усе вийшло навпаки. Я звик жити за домовленостями, а не емоціями чи якимись своїми амбіціями.

– Які ваші наступні дії? Оскаржуватимете обрання Віталія Данилова президентом Прем’єр-ліги?


– Іще не знаю. Життя підкаже – подивимося, як розвиватимуться події. Свого часу я був проти зміни вивіски ПФЛ. Тоді не бачив, у чому виражатиметься фінансова складова, що це нам дасть. За рік існування Прем’єр-ліги нічого не змінилося, лише внески виросли в декілька разів. Іще не бачив фінансовий звіт про діяльність Прем’єр-ліги за минулий сезон. А легітимність обрання президента цієї організації мені не хотілося б коментувати.
Нині я на відпочинку й задоволений, що не поїхав до Києва. Тому що там зустрів би людей, які не є власниками. Не зрозумів би цього, оскільки звик виконувати домовленості. Не можу збагнути людей, які всупереч домовленостям скерували своїх представників.

– Як узагалі оціните кандидатуру Віталія Данилова на посаду президента Прем’єр-ліги?

– Нині рано його оцінювати, зробимо це пізніше. Мене тепер найбільше цікавить, як Прем’єр-ліга має намір заробляти.