Виконуючий обов'язки головного тренера збірної України Олександр Петраков дав коментар перед грою відбору на ЧС-2022 против Боснії та Герцеговини.

"Гра Боснії та Фінляндії? Не буду коментувати, ця гра мені не потрібна. Перемога нам потрібна, будем грати на неї.

Чи легше буде грати проти суперника з комбінованим складом? Не знаю. Такий футбол, результат потрібен. Буде нам тяжче грати проти молодих гравців, які захочуть себе показати, щоб їх запросили кудись. Буде дуже важка гра".

"По кадровій ситуації. Буде часове тренування перед грою. Всі здорові, тести негативні... Готуємось до гри. Позиція Гамаша на полі? Я його добре знаю. Завтра все побачите. Слідкувати за грою Фінляндія — Франція я не буду, і хлопцям говорити нічого не буду. Що стосується слабкої реалізації, то у збірній тренування інші, їм реалізацію потрібно підтягнути в клубах.

Я только но прийняв команду. Нїчиї? Не фартить. Мабуть, я ще не заслужив на вдачу. Можливо, завтра щось буде. Чому більше не критикую гравців? Досвід — велика справа. Я стаю досвідченіше на цій ниві так, як і гравці стають досвідченіше на полі.

Перед тренуванням подаруємо футболку Віктору Циганкову на честь дня народження. Завтра він повинен на полі зробити подарунок собі і всій Україні. Віктор знає про це", — сказав Петраков.

Нагадаємо, що гра Боснія та Герцеговина — Україна пройде у вівторок, 16 листопада, в 21:45 за київським часом. На Football.ua буде доступна текстова онлайн-трансляція.