Карпати на власному полі нарешті здобули перемогу. При чому над командою доволі серйозною та ще й конкурентом за зону УЄФА. Подарунок для почесного президента із запізненням, але ця перемога, напевно, принесла більше позитивних емоцій, аніж можлива з Іллічівцем.

В матчі участі не міг брати Самсон Годвін, а тому Олег Кононов на його місце кинув Федецького, а справа в захист – Петрівського. Останній зіграв досить непогано, як на "лавочника".

В першому таймі команди шукали шляхи до воріт суперника. Більше це стосується Карпат, які ніяк не могли провести хоча б одну атаку. А от Ворскла ударом Маркоскі могла поставити львівян у складне становище, але мяч полетів у стійку. Наприкінці першого тайму арбітр призначив сумнівний пенальті у ворота Ворскли. Кузнєцов його й не забив, але Микола Павлов встиг загорітись, коли забігав у штрафний майданчик сказати арбітру хто він.

В другому таймі стало зрозуміло, що Палова вилучили з поля і він від гріха подалі (читай, від мікрофона) попрямував у ВІП-ложу, де його оплесками зустріли вболівальники Карпат. Весь другий тайм тренер Ворскли розважав делегата та інспектора матчу, реагуючи на кожне рішення арбітра та на кожен епізод.

На полі команди помінялись місцями та й атакуати почали більше Карпати. Ворскла підсіла і грала за інерцією. Міг забити Голодюк, якби спробував пробити здалеку, але віддав непотрібний пас. Виправив становище Федецький, коли пробив штрафний – майстерне виконання – 1:0.

Ну й важливий момент, що саме тренер Карпат виправив гру в другому таймі. Після незабитого пенальті, зумів закрити всі проблемні ситуації у виконанні своїх хлопців, а також відкрив проблеми полтавців.

Все, у Львові футбол припиняється до матчу з Металістом у лютому.

Данило Галицький (Львів), спеціально для Football.ua 

Карпаты - Ворскла 1:0
Гол: Федецкий, 83

Карпаты: Тлумак – 5,5, Ощипко – 5,5 (Ткачук, 86 – б-о), Федецкий – 7,0, Тубич – 5,5, Гурули – 5,5 (Кополовец – 5,5), Кожанов – 5,0, Петривский – 6,0, Милошевич – 5,5, Кузнецов – 5,0 (Батиста – 5,0), Худобяк – 6,0, Голодюк – 5,5

Ворскла:
Долганский – 6,0, Матвеев – 5,5, Даллку – 6,0, Красноперов – 5,0, Маркоски – 5,5, Кулаков – 5,0, Сачко – 5,0 (Безус – б-о), Цурри – 5,5, Медведев – 5,5, Чеснаков – 5,0, Есин – 5,0

Предупреждения:
Ощипко, Федецкий, Худобяк - Есин, Сачко, Матвеев