– Що мені залишається, я можу тільки сказати – дуже шкода, що не було сьогодні нашого президента, він у нас борець. Якби він сьогодні був, то думаю, після першого тайму з суддею щось зробили б. Після того, як мене вилучили, арбітр зрозумів, що був неправий і другий тайм судив без проблем. Якби він так відсудив перший тайм, то не було б стільки жовтих карток, нервозності, нездорового ажіотажу в перерві. На жаль, перший тайм вніс корективи на другий тайм. Ніяких претензій в другому таймі по суддівству немає, відсудив добре. Гра була рівна з перемінним успіхом. В нас було моментів побільше, але стандартне положення принесло Карпатам перемогу, з чим я вас і вітаю.

– Ви говорите про упередженість арбітра чи його кваліфікацію?

– Я думаю, що в тому моменті, коли було призначене пенальті, порушення було в двадцяти метрах. Суддя ще спочатку дав нам зрозуміти, що будуть проблеми.

– Ви звідки другий тайм дивились? Заміни підказували?

– З Віп-ложі поряд з делегатом та інспектором. Ні, в мене кваліфіковані помічники і моїх підказок вони не потребують. Вони зробили все правильно, можливо тільки трохи запінились з заміною до штрафного.

– Якщо не таємниця, то що ви сказали судді в перерві?

– Якби я міг це озвучити (сміх – прим.). Я ще раз кажу: погано, що не було нашого президента. Він горячий чоловік у нас. Я думаю, без борцовського прийома не обійшлось би.

– Горячіший, аніж Ви?

– Він сильніший за мене (сміх – прим.).


– В першому таймі вас давив суддя і ви грали краще, а в другому припинив і ви здались. В чому проблема?

– Гравці були схвильовані після першого тайму і не було тих емоцій, які повинні бути в грі, щоб вдало грати проти такої команди, як Карпати і їм не вистачало думки. Мені так здалось зверху. Якби я сидів внизу… Взагалі, сидіти на трибуні і на тренерській лавці велика різниця. Я зайвий раз в цьому переконався, я не один матч вже там проводжу (сміх – прим.).

– Для вас краще, коли команду судді душать? Краще тоді граєте?

– Напевно. Не мучте мене, я піду вже. Порадуйтесь своїй перемозі.

Данило Галицький (Львів), спеціально для Football.ua