У п’ятницю, 16 червня, відбудеться матч кваліфікації чемпіонату Європи-2024 між збірними Північної Македонії та України. Гра пройде у Скоп'є на Національній арені Тоше Проескі.

Північна Македонія — Україна: де дивитись товариський матч

Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.

Українці та представники Північної Македонії в своїй історії зустрічались 5 разів: 2 матчі команди провели у відборах на чемпіонат Європи, 2 гри були товариськими й один раз суперники зустрілись на Євро-2020. Україна змогла здолати суперників тричі саме в офіційних іграх і по разу поступилась та зіграла внічию.


Збірна левів повертається! Голосуй за Лева Матчу на сайті levmatchu.uaf.ua. під час гри та роби свій вибір за найкращого гравця.

Обирай Лев Матчу разом з брендом «Львівське» на сайті levmatchu.uaf.ua. під час гри. Кожен уболівальник може зробити свій вибір та проголосувати за найкращого гравця.

Кожен голос буде конвертовано в 1 гривню національним спонсором і буде надіслано на допомогу родинам футбольних фанів. "Мільйоні українців – перемога одна!"
Єднаймося заради перемоги!


Востаннє Україна та Північна Македонія грали саме на тому чемпіонаті Європи. Поєдинок відбувся у червні 2021 року. Тоді Національному стадіоні в Бухаресті Україна забила двічі в першому таймі — Андрій Ярмоленко та Рома Яремчук, але в другій половині змусила нервувати вболівальників відбитим пенальті та пропущеним м’ячем під Езджана Аліоскі — 2:1.

Дивитись онлайн-трансляцію матчу Північна Македонія — Україна
 


Нагадаємо, що 19 червня у Трнаві збірна України зіграє проти Мальти.