У фінальному матчі плей-оф відбору Євро-2024 збірна України у Польщі здобула перемогу над національною командою Ісландії (2:1).

Рахунок у матчі було відкрито на 30 хвилині, коли лідер ісландської збірної Альберт Гудмундссон розібрався з трьома гравцями "синьо-жовтих" і з лінії штрафного майданчика пробив точно у кут воріт Андрія Луніна.

Потім на 54 хвилині Віктор Циганков отримав передачу від Георгія Судакова, протягнув його у штрафний майданчик і з тієї ж лінії пробив у дальній нижній кут, зрівнявши цифри на табло.

Вирішальний та переможний гол для команди Сергія Реброва був забитий на 84 хвилині, коли Михайло Мудрик класно пробив у дальній кут з лінії штрафного майданчика.

Таким чином, Україна вийшла на Євро-2024, де її суперниками будуть Бельгія, Румунія та Словаччина.

До вашої уваги відео найкращих моментів матчу Україна — Ісландія у матчі плей-оф відбору на Євро-2024:

Україна — Ісландія 2:1
Голи: Циганков, 54, Мудрик, 84 — А. Гудмундссон, 21

Україна: Лунін — Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко — Бражко, Маліновський (Зінченко, 64) — Циганков (Таловєров, 88), Судаков, Мудрик — Яремчук (Довбик, 72).

Ісландія: Вальдімарссон — Палссон, Інгасон, Гретарссон, Торарінссон (Оскарссон, 64) — Траустасон, Гаральдссон (Андерсон, 87) — Й. Гудмундссон, Торстейнссон (Еллертссон, 87) — А. Гудмундссон, Гудйонсен (Фіннссон, 63).

Попередження: Маліновський, Зінченко — Гаральдссон, Інгасон, Й. Гудмундссон.