По інформації з адміністрації ФК Десна футболісти не поїхали на календарну гру чемпіонату, яка повинна була відбутися завтра в Алчевську.

Заборгованість перед футболістами так погашена й не була, тому всі гравці, а також обслуговуючий персонал,  їхати на гру відмовились та розійшлися по домівках.

Тепер команді загрожують суворі санкції з боку ПФЛ, та існує вірогідність позбавлення команди професійного статусу. Що буде з командою далі та чи буде вона існувати взагалі, наразі невідомо.

Нагадаємо, що у листопаді минулого року, після заяв про корупцію у вітчизняному футболі, тодішній президент Десни Олексій Савченко був відсторонений від футболу. Не в змозі керувати командою, Савченко дарує Десну міському голові Чернігова Олександру Соколову.

У свою чергу Соколов, після двомісячної паузи, передає клуб бізнесмену з Рівного Валерію Короткову, помічником якого стає Іван Чаус – людина Соколова та президент Десни у 1999-07 рр. Слід зазначити, що до цього Коротков з Чаусом знайомі не були.

На першій прес-конференції, коли Соколов представляв нового власника клубу, Коротков зазначив, що сподівається на виконання мером обіцянок, щодо підтримки і фінансування команди. В противному ж разі, він може навіть забрати команду з міста.

Минулої суботи гравці Десни зазначили в пресі, що вже два місяці не отримують платні і якщо з ними не розрахуються в найближчі дні, то вони бойкотують календарну гру в Алчевську.

Источник: ФК Десна