Сьогодні, 11 червня, відбувся товариський поєдинок між збірними Молдови та України, де остання готувалася до старту на чемпіонаті Європи-2024 у Німеччині. Матч закінчився розгромною перемогою команди Сергія Реброва (4:0).

Вже на другій хвилині Микола Матвієнко віддав м'яч на Романа Яремчука, який точно пробив у ворота. Потім наприкінці першого тайму Георгій Судаков зіграв на Віктора Циганкова, який був на лівому кутку штрафного майданчика, звідки вінгер Жирони пробив у дальній кут.

Також додамо, що на 30 хвилині команда Сергія Реброва втратила захисника Віталія Миколенка, який отримав травму та у сльозах залишив поле.

На старті другого тайму Судаков зіграв на правий край штрафного майданчика, де був Артем Довбик, який прокинув собі м'яч і потужно пробив точно в ближній кут воріт. Через п'ять хвилин Судаков зіграв у стінку з Довбиком, після чого Георгій пробив по воротах, забивши четвертий м'яч у ворота суперника.

Таким чином, Україна закінчила спаринги перед Євро-2024 – до цього була нічия з Німеччиною (0:0) та поразка від Польщі (1:3).

До вашої уваги відео найкращих моментів товариського матчу Молдова — Україна у рамках підготовки до Євро-2024:

Молдова — Україна 0:4
Голи: Яремчук, 2, Циганков, 43, Довбик, 49, Судаков, 54.

Молдова: Райлян — Кожокару, Крачун, Бабогло, Посмак (Мудрак, 61), Рябчук — Раце (Богачук, 78), Іоніце (Постолакі, 46) — Моцпан (Штине, 46), Ніколаєску (Клещенко, 60), Дамашкан (Каймаков, 46).

Україна: Лунін — Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко (Зінченко, 30) — Степаненко (Бражко, 68), Судаков, Шапаренко (Маліновський, 78) — Циганков (Ярмоленко, 69), Яремчук (Довбик, 46), Мудрик (Зубков, 69).

Попередження: Ярмоленко, Конопля.