"Ми розуміємо, що дії вболівальників Волині були неправомірними і знаємо, що вони підпадуть під санкції з боку органів футбольного правосуддя України. Але у клубі впевнені, що така поведінка прихильників клубу була спровокована надзвичайно упередженим та некомпетентним суддівством арбітра Кутакова. Воно робить марними усі старання тренерів, футболістів та інвесторів клубу задля якомога кращого виступу команди в чемпіонаті.

Помилки арбітрів трапляються часто, але ФК Волинь наполягає, що арбітраж у матчі нашої команди з Металістом був саме упередженим і таким, який істотно вплинув на результат матчу. Відтак ми вимагаємо покарати головного арбітра матчу, а саме: пожиттєво дискваліфікувати арбітра Кутакова Д. В іншому випадку футбольний клуб Волинь готовий зніметься із змагань під егідою Прем`єр-ліги.

Крім того, звертаючись до Федерації футболу України стосовно санкцій до арбітра Кутакова, ми вимагатимемо перегравання поєдинку Волинь — Металіст, оскільки не вважаємо, що він відбувся за чесного суддівства".