- Говерлу я покидаю — це однозначно! — каже 29-річний півзахисник. — Адже самі розумієте, після мого першого інтерв’ю вже було ясно, що я не залишусь. Ні тренер мене не хоче бачити, ні я його. Так що розійшлися, можна сказати, по обопільній згоді (посміхається). Адже який сенс мені чекати півроку, поки закінчиться термін оренди? Що стосується Карпат, то поки що нічого конкретного сказати не можу. Але, думаю, в найближчі дні ситуація проясниться.
 
- Можливо, вже встигли поспілкуватися з Олександром Севідовим?
 
- Ні, на цю тему у нас діалогу не було. Але я вважаю, що тут мені треба зустрічатися з керівництвом клубу і все вирішувати.
 
- А як підказує серце? Як би вам хотілося продовжити свій шлях?
 
- Серце підказує, що дуже хочу грати в футбол! Я вже не аби як скучив за грою, адже півроку фактично просидів на трибуні, спостерігаючи за матчами з боку. Як же воно вирішиться — відомо одному Богу. А будуть це Карпати чи якийсь інший клуб — побачимо згодом. Знаю тільки одне: я прагну постійно виходити на поле. І якщо не вийде продовжити у Львові, то я готовий їхати в інший клуб.
 
- Готові піти на певні грошові втрати, щоб раніше терміну розірвати контракт з Карпатами?
 
- Ясно, що готовий! Адже в мене купа сил, і я не хочу просто так сидіти на лавці, отримувати гроші та не грати в футбол... Грозний багато казав, що я приїхав в Ужгород через велику зарплату. Але це брехня! Якби я хотів так вчинити, то зараз би нічого не казав і далі продовжував би перебувати в Говерлі. Я приїхав сюди в першу чергу додому. До того ж в той час в Карпатах склалася важка психологічна ситуація, адже багато футболістів пішло з команди, і треба було робити зміни. Тільки тому я і перейшов до Говерли, щоб щось змінити в своєму житті, щось переглянути, зробити таку собі паузу. В результаті зробив паузу... А тепер дуже шкодую, що приїхав грати в Ужгород. Але так вже склалося.
 
- Пропозицій щодо трансферу чи оренди від інших клубів поки не надходило?
 
- Поки що про це рано говорити, адже перш за все мені треба владнати всі справи по розриву орендної домовленості з Говерлою. Спершу треба розібратися з ужгородцями, і потім вже щось проясниться. Тому про ніякі можливі варіанти поки не думаю.
 
- А що каже Олександр Шуфрич з приводу того, щоб спокійно відпустити вас з Говерли?
 
- Я вже розмовляв з ним, і можу сказати, що клуб не проти. Тому треба вирішити всі юридичні нюанси, що залежить від самих клубів, а далі вже буду говорити з Карпатами.
 
Максим Сухенко, Football.ua