Спочатку почесний президент клубу Петро Димінський щось не поділив з керівником Львівського телебачення Ярославом Климовичем, і справа навіть дійшла до штовханини поблизу центральної апартаної на телебаченні, звідки виходить в ефір УТ-3-Захід та 12-й канал. За збігом обставин, цього ж вечора загадково згоріли чотири автобуси Карпат на стоянці поблизу стадіону Україна.

Очевидці стверджують, що вибух під час пожежі було чути аж в 6-ій міській комунальній клінічній лікарні на вулиці Дністерській. Хто винен у цьому інциденті, наразі невідомо. Але розмов навколо події дуже багато. Недруги Димінського кажуть, що таким чином карпатівці вирішили за робити на страхуванні і дещо оновити морально і технічно застарілий автопарк. До того ж, подейкують, що один з автобусних погорільців не належав Карпатам, а здійснював нелегальні транспортні рейси і нібито з нього почалася пожежа.

Прихильники Петра Петровича шукають у цьому випадку сліди Садового, Климовича та інших теперішніх опонентів галицького олігархика. Як воно насправді, сказати важко, але дуже вже дивним виглядає факт двох конфліктів одночасно.

Стосовно ж телебачення, то, як тепер з’ясувалося, Петро Димінський викупив ледь не контрольний пакет акцій на телеканал УТ-3-Захід, але якось до кінця не з’ясував стосунки з телемагантом по-львівськи Ярославом Климовичем. Через це Климовича і його поплічників підпільно записали на приховану камеру і тепер таким чином шантажують. Але не все так просто. Чекаємо продовження…

Офіційно

20 листопада о 22.07 год. надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Липова Алея на території стоянки автобусів Господарський двір ТзОВ КПФ Карпати. На момент прибуття пожежних підрозділів вогнем було охоплено чотири припаркованих на стоянці автобуси.

Як повідомили в головному управлінні МНС у Львівській області, вогонь знищив чотири автобуси, а саме: ЛАЗ-5208 2006 року випуску, ЛАЗ-4207 2006 року випуску, ЛАЗ-4207 2006 року випуску, ЛАЗ-4207 1995 року випуску, пошкоджено лакофарбове покриття автомобіля ГАЗ-34104 Валдай 2007 року випуску.

Збитки становлять 650 000 грн. Врятовано три сусідні автобуси ЛАЗ, три будівлі та майно на 1 500 000 грн. Причину пожежі встановлюють фахівці НДЕКЦ ГУ МВС України в Львівській області. До гасіння пожежі залучалось шість одиниць пожежно-рятувальної техніки.

Андрій Васильчук, газета Спортивка