- Ми налаштовувались на перемогу, але вийшло так, що програли. Звичайно ж, через свої помилки. Суперник нам, нічого не створивши, забив два голи. Але це не применшує достойності команди з Харкова. Вони добре захищались і провели дві атаки в яких забили два голи.

А в нас було моментів достатньо, щоб виграти цей матч. Ми свої моменти не використали, а тому будемо розбиратись. Підготовка, яку ми провели виявилась не такою, щоб добитись сьогодні перемоги.

- Чому не вдалось продовжити таку хорошу переможну серію. Недооцінка?

- Ми не недооцінювали суперника. Команди в Україні, це здебільшого, рівні суперники, окрім кількох клубів. Ми навпаки остерігались цього суперника. Остерігались того, що від оборони вони зможуть зіграти вдало. В принципі, це в них вийшло.

- У гравців був пік форми після зими, а тепер спад?

- Побачимо далі.

- Ткачук чому не грав?

- Я хотів його випустити, але через те, що ми програвали, я вирішив піти на більш атакувальний варіант.

- Вболівальники освистували гру Карпат. Ви б робили на їх місці те саме?

- Є матчі, в яких доводиться тримати удар. Я розумію вболівальників. Гра не сподобалась, насамперед, якістю і реалізацією своїх моментів. Тому все правильно. У кожного з нас болить серце.

- Чи не було бажання забрати Зеньова з поля, в якого було багато браку.

- Очікувалось, що Сергій вийде і підсилить гру, а виявилось, що надто багато браку і він він випав з гри. Сьогодні був не день Карпат.

Іван Федик (Львів), спеціально для football.ua