- Дійсно, я повертаюся до Карпат. Дуже цьому радий – розпочинає Ігор Худоб’як.

- Пам'ятаю, у нашому січневому інтерв'ю ви навпаки висловлювали бажання виступати у Ростові якнайдалі, а також розповідали про свої непорозуміння з керівництвом Карпат.

- Так, було таке. Після оренди у Ростові вирішили не викупляти мій контракт. Мені ж згідно угоди залишилося ще півтора роки у Львові. Нещодавно зустрівся з Ігорем Дедишиним, ми дійшли повної згоди. Тож, невдовзі разом із усіма виходжу з відпустки та готуватимуся до нового сезону.

- На ваш погляд, у Ростові-на-Дону вирішили припинити співпрацю суто через ігрові причини?

- Думаю, що тільки через ігрові. Не можу сказати, що повністю розкрився у цій команді — так, здебільшого виходив на заміну. Провів кілька хороших матчів — згадується гра проти Рубіна, приміром, але все-таки залізно основним гравцем там я не став.

- Чому?

— На жаль, завадили травми — мабуть, це найвагоміша причина.

- І все-таки, рік у Ростові — радше плюс чи мінус для розвитку вашої кар'єри?

— Я гадаю, що все-таки плюс. Можна сказати, що трішки розвіявся там, змінив атмосферу, здобув новий та цікавий досвід — я побачив, як бути легіонером, як пристосовуватися до нових умов. Було цікаво.

- Ще й Кубок країни завоювали.

— Так, і це також. Нехай я і мінімальний внесок зробив у цей тріумф, але згадка все одно залишиться.

P.S. Наприкінці розмови Ігор поділився радісною звісткою: вчора у нього народився син. Редакція Football.ua тепло вітає "новачка" Карпат із поповненням у родині!

Гліб Корнієнко, Football.ua