Официальный сайт Премьер-лиги сообщает, что такому решению поспособствовала активная позиция мера Запорожья Евгения Карташова.

В конце прошлой недели директорат лиги посетил Запорожье и остался доволен переговорами. На встрече с Евгением Карташовым стороны достигли договоренностей об организации Суперкубка в Запорожье.

− Мер міста вийшов з конкретною пропозицією. Запоріжжя − це справжнє футбольне місто, яке славиться не лише своєю командою, а й щирими та відданими вболівальниками, − прокомментировал решение о месте проведения Интер Суперкубка Украины президент ПЛ Виталий Данилов. − Переконаний, що 4 липня у Запоріжжі відбудеться наймасштабніше за всю історію турніру футбольне дійство.

Єдине, що нас турбує, це місткість стадіону запорізького Металурга. Через це Прем’єр-лігою розробляється проект фан-зони, щоб додаткові тисячі вболівальників змогли долучитися до свята "Інтер Суперкубок України", що символізуватиме початок нового футбольного сезону. Тому з радістю запрошую всіх до Запоріжжя незабутньо провести першу неділю липня!